Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też bym starań nie odpuscila. Masz problem z niepekajacymy pęcherzykami więc może być trudno.Dziewczyny masakra roku 2020 ciąg dalszy....
Nie wiem czy nie odpuscic starań...
W lutym dostałam umowę w koncu na nieokreślony, a dziś dowiedziałam się, że szef ogłasza upadłość i od 1.10 (nie może mi to przez usta przejść) będę bezrobotna z prawem do zasiłku... Nigdy bym się tego nie spodziewała... Jestem załamana.
Pracuje w zawodzie już 6 lat.. Czekałam na tą umowę, aby zacząć na poważnie starania o dziecko i do teraz nie udało się, to jest jakiś koszmar dla mnie... Prawie 31 lat, na lodzie, ginekolog popędza bo endo podejrzewa, nie pękające pęcherzyki i teraz strata pracy...
Co mam robić???
A dziewczyny słuchajcie jestem pewnie dopiero 1 dpo. Myślicie że mogę pobiegać czy darować sobie takie sporty i ewentualnie lepiej wsiąść na rower?
Ja bym nie przesadzała z takimi ograniczeniamiA dziewczyny słuchajcie jestem pewnie dopiero 1 dpo. Myślicie że mogę pobiegać czy darować sobie takie sporty i ewentualnie lepiej wsiąść na rower?
Możesz biegać a czemu mialabys nie móc? Jakbyś ewentualnie w ciąży była? To na pewno nie zaszkodzi a tym bardziej 1dpo nie popadajmy w skrajności![]()
Też tak właśnie sobie myślęJa bym nie przesadzała z takimi ograniczeniamiżyj, jak zylaś do tej pory!
[emoji1787][emoji1787] To mamy odwrotnie. Ja w Pl mieszkałam na 2 później na 1 później znów na 2 tu w De na 4 o teraz będę mieszkać na parterze.Ja mieszkam na parterze i marzę o piętrze [emoji28]
Jest w miarę, ale marzy mi się balkon [emoji3526][emoji1787][emoji1787] To mamy odwrotnie. Ja w Pl mieszkałam na 2 później na 1 później znów na 2 tu w De na 4 o teraz będę mieszkać na parterze.
Nie podoba Ci się na parterze?
Też tak właśnie sobie myślęmam znajomą którą nie wiedziała że jest w ciąży i biegała cały czas niestety poroniła. Nie wiadomo czy to mialo jakiś wpływ, ale wiecie już gdzieś tam z tylu głowy siedzi.
Choć myślę że jak delikatnie sobie pobiegam 3 razy w tygodniu do czasu @ będzie ok. A potem zobaczymy czy coś zaskoczyło czy nie to będę pytać ginekologa ewentualnie![]()
Ja też mam 33 lata i syna 7 lat i również staram się o drugieW marcu zaszłam w ciążę ale straciłam ją w 10 tc. Co do badań na pewno tarczyca , Wit.D , toksoplazmoza .Ja w tym miesiącu idę robić amh .A co do reszty to niech dziewczyny się wypowiedzą.