• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Mysmy dzisiaj byli w klinice ja pokluta na 3 fiolki na badania krwi M oddal dzielnie nasienie i nawet zadowolony, az zaczęłam się zastanawiać czy czegos tam nie psikaja na rozluznienie🤣 teraz czekac na wyniki. Trzymajcie kciuki laski.
A dla tych dziewczyn co dzisiaj ida na badania trzymam mocno kciuki zeby wszystko ok sie okazalo :) chociaż wiem ze tak bedzie.
My z M 2 lata z czego po miesiącu sie zareczylismy, po roku slub. On po 9 letnim związku ja po 7, ale od razu wiedzieliśmy czemu nam z tamtymi nie wyszlo. Bo czekaliśmy na siebie ♡
Oj sie rozpisalam. Ide sie lyka szampana napic za dobre wyniki. Bo jakos watpie zebym w tym miesiącu byla w dwupaku

reklama
Mysmy dzisiaj byli w klinice ja pokluta na 3 fiolki na badania krwi M oddal dzielnie nasienie i nawet zadowolony, az zaczęłam się zastanawiać czy czegos tam nie psikaja na rozluznienie🤣 teraz czekac na wyniki. Trzymajcie kciuki laski.
A dla tych dziewczyn co dzisiaj ida na badania trzymam mocno kciuki zeby wszystko ok sie okazalo :) chociaż wiem ze tak bedzie.
My z M 2 lata z czego po miesiącu sie zareczylismy, po roku slub. On po 9 letnim związku ja po 7, ale od razu wiedzieliśmy czemu nam z tamtymi nie wyszlo. Bo czekaliśmy na siebie ♡
Oj sie rozpisalam. Ide sie lyka szampana napic za dobre wyniki. Bo jakos watpie zebym w tym miesiącu byla w dwupaku
Wow
Podobna sytuacja życiowa do mojej super..
Ale też po rozwodach?

No i oczywiście kciuki za wynik

Dostalalam okres.
Wkurzylam sie i mam teraz ochote odpuscic...
Moj partner w tym miesiącu nie wraca do pl wiec pewnie odpuszcze przyszly cykl i monitoring.
Z tego wynika ze dni plodne mialam dokladnie 14 dni temu? czyli 18.08. a kochalismy sie 14,15,16.
Chyba Pani Ginekolog niedostatecznie dokladnie przewidziala owulację... :( załamka

Dostalalam okres.
Wkurzylam sie i mam teraz ochote odpuscic...
Moj partner w tym miesiącu nie wraca do pl wiec pewnie odpuszcze przyszly cykl i monitoring.
Z tego wynika ze dni plodne mialam dokladnie 14 dni temu? czyli 18.08. a kochalismy sie 14,15,16.
Chyba Pani Ginekolog niedostatecznie dokladnie przewidziala owulację... :( załamka
Mogło być też tak że nawet jej nie miałaś mimo regularnego cyklu.

mialam mialam, bo bralam leki na stymulacje, loetrozol. i wizyte mialam 12.08 i na USG bylo widac duzy pęcherzyk, warunki byly podobno idelane.

ogolnie to nie mam regularnych cyklow PCOS.
moze jajowody nie są drożne. cóż. dowiem sie w przyszlosci.
Pęcherzyk był duży wszystko mogło być idealne ale czy masz pewność że na 100% pęcherzyk pękł? Byłaś sprawdzić czy pęcherzyk pękł?

Slyszalyscie coś o tym programie ?

Załączniki

• Screenshot_2020-09-01-17-57-15-414_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-09-01-17-57-15-414_com.android.chrome.jpg
    310,6 KB · Wyświetleń: 113
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry