Aksamitka28
Fanka BB :)
W procesie regeneracji zdecydowanie zalecane jest więcej przytulanekPisałam już, że u nas w tym cyklu nic nie będzie, bo mąż kontuzjowany![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W procesie regeneracji zdecydowanie zalecane jest więcej przytulanekPisałam już, że u nas w tym cyklu nic nie będzie, bo mąż kontuzjowany![]()
Lekarz kazał zrobić, bo nawet z luteiną mam progesteron 16,8 ng/ml, nie jest źle, Ale może być lepiej, więc trzeba sprawdzić, czy ta dawka luteiny coś daje, czy trzeba ją zwiększyćKochana ale wiesz ze wynik proga będzie nie miarodajny. Luteina fałszuje wynik proga i nie pokaże na wyniku ile go masz naprawdę. Przy luteinie się nie powinno badać proga z wiadomych względów.
A to nie jest tak, że wystarczy nie wziąć tabletki przed badaniem i ta poprzednia tabletka z poprzedniego dnia nie będzie już wykrywalna? Mi chyba tak lekarze tłumaczyli. Tak czy siak to chyba ważne jest całkowite stężenie proga w ciąży nawet na luteinie i łącznie z luteiną, to to badanie będzie przydatne, prawda?Kochana ale wiesz ze wynik proga będzie nie miarodajny. Luteina fałszuje wynik proga i nie pokaże na wyniku ile go masz naprawdę. Przy luteinie się nie powinno badać proga z wiadomych względów.
Zazdro urlopuJa będę testować dopiero po 10 sierpnia będę wtedy na urlopie w Bieszczadachnajgorzej, że chyba zrezygnuje z drinkowania urlopowego
![]()
Jeśli mój mógł przetańczyć całe nasze wesele ze złamaną nogą (nie wiedział, że jest złamana) to Twój nawet z kontuzją może podziałać, więc bierz dziada za lompy i do dzieła!!!Pisałam już, że u nas w tym cyklu nic nie będzie, bo mąż kontuzjowany![]()
Właśnie tak powiedział lekarz, że nawet z luteiną trzeba sprawdzić jaki jest poziomA to nie jest tak, że wystarczy nie wziąć tabletki przed badaniem i ta poprzednia tabletka z poprzedniego dnia nie będzie już wykrywalna? Mi chyba tak lekarze tłumaczyli. Tak czy siak to chyba ważne jest całkowite stężenie proga w ciąży nawet na luteinie i łącznie z luteiną, to to badanie będzie przydatne, prawda?![]()
No właśnie też mi się tak wydaje, że nawet jak ta luteina zwiększy wynik, to i tak będzie wiadomo czy zostawić taką dawkę jak jest czy zwiększyć bo jest za niskaWłaśnie tak powiedział lekarz, że nawet z luteiną trzeba sprawdzić jaki jest poziom![]()
To w takim razie jak to jest, że zazwyczaj to plamienie implantacyjne pojawia się zazwyczaj w terminie lub przed @ a jednocześnie wtedy testy już wychodzą pozytywne?Jeżeli test wyszedł ci pozytywny lub beta to to nie jest implantacja bo hormon ciążowy zaczyna rosnąć jak jest już po implantacji i podwaja się co 48h
Pierwszy raz jadę w te tereny, w zeszłym roku byłam w Chorwacji tam to jest moj klimat. Matko najwspanialsze miejsce na ziemi, byłam w tym samym miejscu kilka razy i kolejny tez pojechałabym tam. Nawet nocuje u tej samej babki za każdym razemZazdro urlopu![]()
Też chcieliśmy w Bieszczady w sierpniu, ale no w 8 mc słabo u mnie będzie z chodzeniemPierwszy raz jadę w te tereny, w zeszłym roku byłam w Chorwacji tam to jest moj klimat. Matko najwspanialsze miejsce na ziemi, byłam w tym samym miejscu kilka razy i kolejny tez pojechałabym tam. Nawet nocuje u tej samej babki za każdym razem
Ale mega jestem ciekawa tyvh naszych Bieszczad, w Góry też chodziłam matko tr nasze polskie szlaki. Cudownewodospad Siklawica ❤❤ ale się rozmarzyłam dziewczyny
![]()