MamaBuni
Fanka BB :)
WidzęMyślę, że ściemniał. Od tego z rana bardzo, a tego z południa mniej, ale to chyba normlanie

Ciche gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WidzęMyślę, że ściemniał. Od tego z rana bardzo, a tego z południa mniej, ale to chyba normlanie
Haha może lepiej zrobięTeż się nie znam, dlatego pytam![]()
Zrób dla spokoju tego progaHaha może lepiej zrobię![]()
Tylko nie jestem na czczo wynik bedzie wiarygodny?Zrób dla spokoju tego proga
Ojej ja to już spisuje plan co zrobić po kolei jak wrócę do domu. Po wyjeździe chyba z 4 prania, muszę koniecznie jechać do rodziców i jeszcze wizytę mam dzisiaj ajajajjj takie + 2 godzinki by mi się przydały.Witam się w 8dc. Do owu jeszcze 12 dni. Jakie macie sposoby, żeby ten czas leciał szybciej? W tym miesiącu dłuży mi się niemiłosiernie... Mieszkanie wysprzątane, czytanie dłuży mi się jak nigdy - wszystko jedno po jaki tytuł sięgnę. Oglądać już nawet nie mam pomysłu co - przerobiłam nawet wszystkie sezony Przyjaciół i Teorii wielkiego podrywu... Pranie zrobione, nawet kafelki w łazience wyszorowałam dzisiaj, a jeszcze 11tej nie ma [emoji1787]
Że nie jestem stworzona by siedzieć w domu to wiem, aż czasami żałuję, że rzuciłam pracę, mimo, że wku***ała mnie na maksa... W sumie pracę lubiłam, tylko mam alergię na debili, a takim był mój przełożony. I tak jestem z siebie dumna, że wytrzymałam 5lat zanim mu powiedziałam co o nim myślę [emoji1787]
Chętnie oddam nawet 5 swoich [emoji23]Ojej ja to już spisuje plan co zrobić po kolei jak wrócę do domu. Po wyjeździe chyba z 4 prania, muszę koniecznie jechać do rodziców i jeszcze wizytę mam dzisiaj ajajajjj takie + 2 godzinki by mi się przydały.