reklama
Sherlook
Fanka BB :)
Tak. I w ciągu 2 pierwszych dni @. Podczas owu też.Też zawsze przed @ jesteście wzdęte. Ja dziś to jakbym balon miała w brzuchu .....
kasia20021
3 dni mi zostalyIle masz do miesiączki bo gdzies mi umknęło ?
Carry88
Moderator
A ta histeroskopia jest przezmaciczna czy wchodzą brzuchem w okolicach pępka?Nie ma co się przejmować. Mi się też zdarzyło wypic winko przed okresem... Nie myślałabym tak negatywnie i poszłabym na betę [emoji4]
A jeśli nie pójdzie dobrze, to masz już plan [emoji4] odpoczywaj od nas i rób, co uważasz za słuszne, to ci najbardziej pomoże, powodzenia! [emoji120][emoji3590]
Przezmaciczna. Na pół godzinki mnie usypiali

MamaM123
Zazwyczaj tak teraz nie... wręcz mam dobrą przemianę materii w tym cykluTeż zawsze przed @ jesteście wzdęte. Ja dziś to jakbym balon miała w brzuchu .....

MamaM123
Co do objawów to... pierwsza i druga ciąża 0... tryskałam energią... tylko przy myciu zębów mi się dźwigało
trzecia... zamiast okresu śluz pudrowy róż
.... Czwarta...jakby zwykły okres.... zmęczenie... zgaga....mdłości... i te przeczucie..... ale niestety poronienie a wychodziły dwie ładne grube krechy... po tym tzw... okresie

Alwinka
Mi też3 dni mi zostaly![]()

Alwinka
Ja też zależy raz nie czuje nic raz wszystko mnie boli przed. Teraz też chyba to wzdęcie na @.Zazwyczaj tak teraz nie... wręcz mam dobrą przemianę materii w tym cyklu![]()
E
Elka1993
Gość
Dziewczyny
a czy kropka ciemnego śluzu tzn brązowego w 19 dniu cyklu to może być plamienie implantacyjne ?
reklama
kasia20021
Ja dzisiaj nie wytrzymalam juz i stwierdzilam “a zrobie sobie nie zaszkodzi mi to” no i po zrobieniu patrze a tam blada kreska i zonkMi teżale testuje dopiero w środę jak @ nie przyjdzie lub w czwartek. W sumie na nic nie liczę
![]()