reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny wracam właśnie z usg i okazało się ze pękły oba pecherzyki po dodatkowym zastrzyku z hCG :) lekarz już się cieszył ze szansa na bliźniaki ale niestety mój mąż odmówił mi boboseksow dzien po zastrzyku bo stwierdził ze i tak pewnie pecherzyki nie pękną a tu taka niespodzianka. Wychodzi na to ze przytulanki były w nocy z wtorku na środę a owulacja w piątek. Czy któraś zaszła w ciąże mimo takiej przerwy? Znając życie pewnie nic z tego ale cień szansy jakiś zawsze jest! Termin @ przypada na 11 września... oby nie przyszla!
Oczywiście , że jest szansa! Plemniki żyją w macicy do 5 dni! A niektóre wojowniki nawet do 7!

reklama
Ja postanowiłam, że jak przyjdzie okres to zacznę pić miositogyn GT opinie ma mega pozytywne. Zamówiłam 🤪😁 oczywiście dalej będę łykać korzen maca bo poprawia nawilżenie. Na razie 5 dni po @, plamienie i nic więcej 🤦‍♀️ nawet dzisiaj rano są jakby mniejsze. Myślę, że test nie z porannego moczu Też w tym przypadku będzie wiarygodny?

A u mnie chyba nie ciekawa cytologii wyszła.. Co powiecie? Starać się czy sobie odpuścić? Jak to wyleczyć?

Obraz cytologiczny nieprawidłowy.
Nieprawidłowe komórki nabłonka wielowarstwowego o nieokreślonym znaczeniu (ASC-US).

Czynniki infekcyjne:
Zmiany flory bakteryjnej. Zmiany odczynowe związane z zapaleniem.

A u mnie chyba nie ciekawa cytologii wyszła.. Co powiecie? Starać się czy sobie odpuścić? Jak to wyleczyć?

Nieprawidłowe komórki nabłonka wielowarstwowego o nieokreślonym znaczeniu (ASC-US).

Czynniki infekcyjne:

Na stan zapalny to pewnie antybiotyk, ale na ten początek to nie wiem ja bym szybko do lekarza i na chwilę odpuściła.

No czekam

Ja do szpitala ruszam. Trzymajcie kciuki
Trzymamy kciuki, będzie dobrze :)

Ja za miesiąc zrobię wszystkie swoje badania i męża też. U nas on myśli, że to pewnie u niego coś szwankuje, a ja że u mnie.
I nie martw się kochana 😘 Nie jesteś do niczego! Pomyśl, że przynajmniej u twojego wyszło dobrze. A jakby się okazało, że oboje musicie się leczyć. Na pewno wszystko będzie dobrze. Może porozmawiaj z nim i powiedz mu co czujesz.

Ja bym mojego męża zabiła!!!! Aż mi się gotuje w środku. Ale ja jestem i niecierpliwa i wredna 🤣
Też jestem z tych niecierpliwych. Wczoraj zrobiłam test owu był pozytywny. I dosłownie o 23 czułam jak mi pęka pęcherzyk. No ale mojemu się już nie chciało (Jak zwykle tym razem brzuch boli ) 🤣
No ale wczoraj rano Przytulanki były więc nie będę narzekać, nie ma wyjścia dziś wieczorem trzeba poprawić :)
Choć czułam się źle z tym, że kiedy wreszcie wiem dokładnie kiedy mam owu to jemu się nie chce :/

Ja postanowiłam, że jak przyjdzie okres to zacznę pić miositogyn GT opinie ma mega pozytywne. Zamówiłam [emoji2957][emoji16] oczywiście dalej będę łykać korzen maca bo poprawia nawilżenie. Na razie 5 dni po @, plamienie i nic więcej [emoji2356] nawet dzisiaj rano są jakby mniejsze. Myślę, że test nie z porannego moczu Też w tym przypadku będzie wiarygodny?
Nie koniecznie. Nie którym dziewczynom test przez 7 dni po terminie nie wychodzi. Najlepiej z porannego moczu lub ewentualnie beta. Z testami bywa różnie.

Ja za miesiąc zrobię wszystkie swoje badania i męża też. U nas on myśli, że to pewnie u niego coś szwankuje, a ja że u mnie.
I nie martw się kochana 😘 Nie jesteś do niczego! Pomyśl, że przynajmniej u twojego wyszło dobrze. A jakby się okazało, że oboje musicie się leczyć. Na pewno wszystko będzie dobrze. Może porozmawiaj z nim i powiedz mu co czujesz.

Ja bym mojego męża zabiła!!!! Aż mi się gotuje w środku. Ale ja jestem i niecierpliwa i wredna 🤣
Tez mialam dzisiaj mordercze mysli! Ja sie Tu szprycuje lekami, a on kurde zmeczony i nie moze! :/ za miesiac mu nie odpuszcze!

reklama

Czynniki infekcyjne:
U mnie Te była zła cytologia, zapisali mnie na kolposkopie. Ogólnie już na badaniu lekarz powiedział, że to albo Cin1 albo zakażenie HPV. Wzięli wycinek i czekam na wynik. Ale ja się nie zabezpieczalam, podobno większość zmian w ciąży się cofa, także to nie jest nic bardzo poważnego :)

Do góry