Sherlook
Fanka BB :)
Ja piję teraz drugi cykl i mam nadzieję, że się udaJa zaczęłam pić Inofem w tym cyklu i chyba się udało . To znaczy w ciąży jestem![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja piję teraz drugi cykl i mam nadzieję, że się udaJa zaczęłam pić Inofem w tym cyklu i chyba się udało . To znaczy w ciąży jestem![]()
![]()
Mi w poprzednim cyklu w końcu pękły dwa pecherzyki po ogromnej dawce hCG ale były już przerośnięte wiec nie ma ciążyDziewczyny dajcie się jej wykrzyczeć, ma widocznie jakiś problem ze sobą, nie odpisujcie jej to zamilknie. To taki wampir energetyczny, czerpie radość ze złośliwości i obrażania innych
@princess_88 jakie masz następne kroki? Bo tobie też nie pękają pęcherzyki. Ktoś tu pisać nazwę czegoś wspomagającego owulacje i gdzieś mi uciekło.
Ja nie miałam zleconego ale sama zrobiłam, mam powyżej normyCzy któraś z Was miała zlecone badanie amh? Jak wyniki?
Testujesz jutro czy czekasz ?![]()
O której masz wizytę?Za 4h mam ginekologa i stresuje się jak nigdyNie umiem znaleźć sobie zajęcia
![]()
Będzie dobrze, postaraj się wyciszyćZa 4h mam ginekologa i stresuje się jak nigdyNie umiem znaleźć sobie zajęcia
![]()