Cześć wam! Wow wczoraj mnie odcięło o 22
więc odespałam cały tydzień
jesień daje się we znaki, wczoraj cały dzień byłam śpiąca i było mi mega zimno. Mam nadzieję tylko że nie będę chora
a tak poza tym strasznie bolą mnie piersi, @ u bram
no wg "mój kalendarzyk" ma być jutro, a wg flo w środę a więc zgadzałoby się 
reklama
K
Katijah
Gość
Obstawiam Wczorajsze winoA może to nie testy dziwne tylko coś ze mną jest nie tak![]()
K
Katijah
Gość
No to witaj w klubie ja @ też jutro wg flo a wg moich obliczeń w środęCześć wam! Wow wczoraj mnie odcięło o 22więc odespałam cały tydzień
jesień daje się we znaki, wczoraj cały dzień byłam śpiąca i było mi mega zimno. Mam nadzieję tylko że nie będę chora ☹ a tak poza tym strasznie bolą mnie piersi, @ u bram
no wg "mój kalendarzyk" ma być jutro, a wg flo w środę a więc zgadzałoby się
![]()
Sherlook
Fanka BB :)
Jednak już czuję objawy @. Tak mnie brzuch napieprza, że muszę procha wziąćNo to witaj w klubie ja @ też jutro wg flo a wg moich obliczeń w środę![]()
A u ciebie są jakieś objawy??
K
Katijah
Gość
Mnie dziś cmil nad ranem jak na @Jednak już czuję objawy @. Tak mnie brzuch napieprza, że muszę procha wziąćAle na pocieszenie idę na pizzę dziś
Zgadzało by się. Zawsze dzień wcześniej już mnie boli.
Ale cycki nic a nic
Sherlook
Fanka BB :)
Też zawsze czuję najpierw rano i z każdym dniem boli częściej i przychodzi małpiszon.Mnie dziś cmil nad ranem jak na @
Ale cycki nic a nic
Hahahaha no być może haha xD chociaż ja grzecznie tylko lampeczka wina no max dwaObstawiam Wczorajsze wino![]()
Facelle często pokazują fałszywe kreski, zrób inny testDziewczyny zrobiłam dziś po południu test facelle z Rossmana. 2 dni spóźnienia @, nie wiem co myśleć... Już wariuje...![]()
No faktycznie dziwne . Ja mam te same , ale barwnik zawsze mi Schodzi cały, A u Ciebie widzę zostają ślady [emoji848]
To mój z dzisiaj
To mój z dzisiaj
Ja to chyba pierdziele nie robię tych testów [emoji23] dziwne jakieś xDZobacz załącznik 1183758
reklama
K
Katijah
Gość
Ciążowy?No faktycznie dziwne . Ja mam te same , ale barwnik zawsze mi Schodzi cały, A u Ciebie widzę zostają ślady [emoji848]
To mój z dzisiaj Zobacz załącznik 1183773