młoda1994
Fanka BB :)
[emoji1787][emoji1787]Hehe mimo, że już się nie udziela to zapamiętamy ją na długo [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji1787][emoji1787]Hehe mimo, że już się nie udziela to zapamiętamy ją na długo [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Też o tym zapomniałam. No to było też przegięcie z jej strony.Ona pożarła się o modlitwy też
Nie widzę ..Widac?
Na żywo jest bardzo jasna różowa Zobacz załącznik 1183927
Ja też jestem nerwus [emoji1787][emoji1787]
Ja nie mam PMS ja jestem nerwus na co dzień [emoji85] i uprzedzając pytanie jak mąż wytrzymuje mówię nie wiem sama jestem w szoku ze siedzi ze mną 10 lat[emoji1787][emoji1787]Jak znosisz PMS? [emoji23] ja kiedyś nie miałam objawów, a z wiekiem jest coraz gorzej. Ostatnio nakrzyczałam w pracy na przemiła panią bez wyraźnej przyczyny, która zawsze dobrze o mnie mówi, do dziś mi głupio [emoji23]
Ja w piątek tak się wydarłam na klientkę (ale na serio miałam powódJak znosisz PMS? [emoji23] ja kiedyś nie miałam objawów, a z wiekiem jest coraz gorzej. Ostatnio nakrzyczałam w pracy na przemiła panią bez wyraźnej przyczyny, która zawsze dobrze o mnie mówi, do dziś mi głupio [emoji23]
Mój ze mną też 10 latJa nie mam PMS ja jestem nerwus na co dzień [emoji85] i uprzedzając pytanie jak mąż wytrzymuje mówię nie wiem sama jestem w szoku ze siedzi ze mną 10 lat[emoji1787][emoji1787]
Identycznie jak u mnie [emoji85]Mój ze mną też 10 lat [emoji846][emoji846] Ale on spokojny człowiek jest. Idealnie się dobraliśmy. Ja zołza, on ostoja spokoju [emoji1]