HeraUnique
Fanka BB :)
Ważne żeby był pęcherzykJa mam dopiero na 18:15 xD ale u mnie myślę , że przed owu dopiero ;p

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ważne żeby był pęcherzykJa mam dopiero na 18:15 xD ale u mnie myślę , że przed owu dopiero ;p
Ja mam dopiero na 18:15 xD ale u mnie myślę , że przed owu dopiero ;p
Tak zrobię.. Czytałam ulotkę i coś pisze tam o bólu nóg, Idę dzwonićZadzwoń
Moja koleżanka prawie zeszła po globulkach dopochwowych, bo była uczulona na jakiś składnik.Tak zrobię.. Czytałam ulotkę i coś pisze tam o bólu nóg, Idę dzwonić![]()
Też czekam na wieściJa mam dopiero na 18:15 xD ale u mnie myślę , że przed owu dopiero ;p
Zawsze jest nadzieja. DziałajcieOh a ja już po pracyod samego wstania czułam jajniki jakby ważyły tone i kłuły , w pracy masakra ale tak do 11 potem powoli się rozeszło dziś mam 12 DC cykle 28 ale bywają raz na jakiś dłuższy czas 26 wiec może dziś pękł pęcherzyk
wczoraj było co trzeba dziś może też będzie - nadzieja jest
)
Już dzwoniłam.. Mam nie przerywać, powiedziała że to jest czysty progesteron i jeśli chce zajść w ciążę to muszę go przyjmować bo miałam bardzo cieniutkie endometrium.. Powiedziała też że mój organizm reaguje tak teraz bo wszystko tam zaczyna pracować.. Więc będę brać dalejMoja koleżanka prawie zeszła po globulkach dopochwowych, bo była uczulona na jakiś składnik.
Ważne, że skonsultowalasJuż dzwoniłam.. Mam nie przerywać, powiedziała że to jest czysty progesteron i jeśli chce zajść w ciążę to muszę go przyjmować bo miałam bardzo cieniutkie endometrium.. Powiedziała też że mój organizm reaguje tak teraz bo wszystko tam zaczyna pracować.. Więc będę brać dalejzobaczymy co z tego będzie.. Bóle są cały czas.. Czasem mocniejsze czasem słabsze..