HeraUnique
Fanka BB :)
A jaka hodowla?Shar pei. Zakochana jestem w nich od dziecka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaka hodowla?Shar pei. Zakochana jestem w nich od dziecka![]()
Molosy Dobrońskie. Tylko FCI, innej opcji nie braliśmy pod uwagę.A jaka hodowla? ❤ Oby FCI ❤
Kurde ale dobra jesteś, że na to wpadłaś w ogóle.
ja nie mam pojęcia co to jest
No akurat ona musi mieć wszystko co najlepszeEch mi wystarczy chwile ponosić np. sztuczna biżuterię i później się 2 tygodnie leczę wiec staram się uważać. Mówimy o mojej pochwie w końcu, musi być sprawna [emoji23]
Dokładnie tak!Czyli robienie testów wcześniej jest zupełnie bez sensunauka dla wszystkich
![]()
Idź jak najszybciej na zwolnienie, nie ma co ryzykować zwłaszcza że praca stojąca.Dokładnie dziewczyny! Nie testujemy za wczesnie! Dobra lekcja.
Martwię się trochę - tyle zachorowań. Pracuje w muzeum jest sporo zwiedzających. Mam taka prace, ze dużo stoję. Często pracuje po 11 godzin, średnio 9. Często nawet nie mam czasu zjesc.... ostatnio jak byłam w pracy od 9 do 20 dopiero obiad jadłam o 18 bo nie było kiedy. Teraz jeszcze ten COVID. Ciąża to nie choroba ale włączyło mi się czarnowidztwo.
Ja mierze w ustach pod językiem , a termometr mam zwykły elektroniczny, a końcówka ze stali chirurgicznej bo też mam problem z niklemEch mi wystarczy chwile ponosić np. sztuczna biżuterię i później się 2 tygodnie leczę wiec staram się uważać. Mówimy o mojej pochwie w końcu, musi być sprawna [emoji23]
Wow superJa dziś mimo porannego ostrego bólu jestem mega szczęśliwa. W końcu spełniam swoje dziecięce marzenie i kupujemy psa. Za dwa tygodnie będzie z nami mała czarna suniajestem tak podjarana, ze o niczym innym nie myśle hahahah
![]()
Cudownie! Cieszę się, że coraz więcej ludzi jest świadomychMolosy Dobrońskie. Tylko FCI, innej opcji nie braliśmy pod uwagę.
Jak siostra i brat to muszą być dwujajoweA babcia miała jednojajowe czy dwu? Jak dwujajowe to jest dziedziczne, jak jedno to przypadek ale po kuzynce to już Ty nie dziedziczysz bliźniaków [emoji846]Najmniejsza jaka jest. Pamiętam że jak szukałam w aptece online to dwie były do wyboru i miałam tą mniejszą![]()