K
Katijah
Gość
A czy w ciąży można to?I przede wszystkim to suplement ziołowy... Wyciąg z berberysu najczęściej![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy w ciąży można to?I przede wszystkim to suplement ziołowy... Wyciąg z berberysu najczęściej![]()
niby jest napisane że nie ale mety niby też nie wolno a kobiety zazywajac cała ciąże i przy kp również. Różne opinie są. Ja jak kiedyś zajde to napewno będę brała bo wiem że to może mnie uratować przez typowo cukrzyca ciążowa i nie będę musiała być na insulinie.A czy w ciąży można to?
A jakie miałaś badane hormony? U mnie tsh, ft3 i ft4 okej, chociaż tamte badałam niecałe 2 lata temu. Poczytam może o tej berberynie. Cieszę się jedynie, że waga nie idzie w góręMi waga stała 2lata temu. Za nic nie mogłam jej ruszyć... Okazało się, że moje wszystkie hormony żyły własnym życiem. Po ovarinie ruszyło wszystko i zaczęłam tracić na wadze. I szczerze nawet nie wiem czy mam/miałam IO, ale jak zaczynałam z trenerami to polecali mi berberyne do posiłków, właśnie na IO![]()
Ja odstawiłam, tak mi endo kazal i 3 ginekologów i nawet ostatnio rodzinnyniby jest napisane że nie ale mety niby też nie wolno a kobiety zazywajac cała ciąże i przy kp również. Różne opinie są. Ja jak kiedyś zajde to napewno będę brała bo wiem że to może mnie uratować przez typowo cukrzyca ciążowa i nie będę musiała być na insulinie.
a tego to nie wiem jak jest w ciąży. Nie było mi dane zrobić tego badania w ciąży bo najdalej byłam w 14tcNie, z tego co pamiętam to w ciąży przynajmniej jak się robi krzywa cukrowa to po godzinie powinien być duży wyrzut nawet coś chyba koło 180 a później duży spadek do około 100, a u mnie wyrzut był niski i spadek niski
ale bralas metę tak?Ja odstawiłam, tak mi endo kazal i 3 ginekologów i nawet ostatnio rodzinny
Takale bralas metę tak?
Napewno [emoji8] a robić po południu i ewentualnie powtórzyć wieczorem czy przed południem zrobić już pierwszy skoro tak ściemiała ta kreseczka? Jak podpowiecie [emoji4]
A Ty weź mnie takich trudnych pytań nie zadawajA czy w ciąży można to?
A Ty weź mnie takich trudnych pytań nie zadawaj
Nie mam pojęcia...![]()