Mariiita
Fanka BB :)
Nic od niego na ten temat nie usłyszałam czy za dużo, tylko ze bardzo ładneEndometrium 16mm to nie za dużo?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic od niego na ten temat nie usłyszałam czy za dużo, tylko ze bardzo ładneEndometrium 16mm to nie za dużo?![]()
Cappuccino. Jest bardzo delikatna i słodka. Dla mnie mega smakuje mimo że zawsze kawę rozpuszczalna pije tylko z mlekiem i bez cukru.
A ja za kawą nie przepadam, chyba że pół na pół z mlekiem i słaba. Dodatkowo mam po niej problemy jelitowe od razu. [emoji1787] Za to Inka jest ok i nic mi się nie dzieje po niej. A pół na pół z mlekiem i tak nie wyczuwam za bardzo różnicy.![]()
ja też pije ''kawe'' z biedry w saszetkach fioletowa coffe coś tam takie szczochyA ja za kawą nie przepadam, chyba że pół na pół z mlekiem i słaba. Dodatkowo mam po niej problemy jelitowe od razu.Za to Inka jest ok i nic mi się nie dzieje po niej. A pół na pół z mlekiem i tak nie wyczuwam za bardzo różnicy.
![]()
Dzięki za odpowiedź, tak tylko pytam bo gdzieś czytałam o 12mm jako optymalnej wielkości, ale nie wiem bo jeszcze mierzenie endometrium przede mną dopieroNic od niego na ten temat nie usłyszałam czy za dużo, tylko ze bardzo ładne![]()
Że co?! [emoji33]Zobacz załącznik 1203616
Że co?! [emoji33]Zobacz załącznik 1203616
Ja się nie znam za bardzo, ale z tego co czytam to tez podają normę do 15mm ale zdarzało mi się wyczytać, że i 16mm to nic złegoDzięki za odpowiedź, tak tylko pytam bo gdzieś czytałam o 12mm jako optymalnej wielkości, ale nie wiem bo jeszcze mierzenie endometrium przede mną dopieroale skoro gin tak powiedział, to nic tylko się cieszyć
![]()
Wpisałam w GoogleSkad Ty to wzielas?Czyli zaden czlowiek z tarczyca nie moze brac
no chyba ze ma usunieta [emoji23][emoji23]