HeraUnique
Fanka BB :)
Ale ja na Twoim widzęTo ja też wrzucam swój, TWój niech nie bedzie taki samotny![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ja na Twoim widzęTo ja też wrzucam swój, TWój niech nie bedzie taki samotny![]()
Ja też widzęTo ja też wrzucam swój, TWój niech nie bedzie taki samotny![]()
To ja też wrzucam swój, TWój niech nie bedzie taki samotny [emoji1787]
Najlepiej by było pójść, dla potwierdzenia owulacjiPowinnam pójść na kolejną wizytę i sprawdzić, czy pęcherzyk pękł?
Widać coś widaćTo ja też wrzucam swój, TWój niech nie bedzie taki samotny![]()
Widać!To ja też wrzucam swój, TWój niech nie bedzie taki samotny [emoji1787]
Przyrost jest ważny. Zrób w środę jeszczeLaski, beta wyszła 21.7, w kalendarzu wychodzi ze to jest 3 tydzień 6 dzień. Czy ta beta nie jest za niska? Normy w 3 tygodniu w moim laboratorium to 5.8 do 71.2
Nie przebija tam nic?@Katrinaka masz mój z dzisiaj teścik. Oczywiście ja na nim widzę cień mgły
Zobacz załącznik 1205253
No przecież tam jest 2 kreskaTo ja też wrzucam swój, TWój niech nie bedzie taki samotny![]()