Jula19
Fanka BB :)
a jak u Ciebie, @ spi?Endometriozę to laparoskopia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a jak u Ciebie, @ spi?Endometriozę to laparoskopia![]()
Tak, nie pojawiła się, podbrzusze tez mnie nie za bardzo boli, wysłałam chłopa po test na COVID i ciążowy bo wzięło mnie choróbsko, na COVID nie było a ciążowy jakiś wadliwy bo żadnej kreski nie pokazała jak u Ciebie, @ spi?
o matko co za pech ;/ a Ty ostatnio też źle sie czułaś i podejrzewałas chyba covid?Tak, nie pojawiła się, podbrzusze tez mnie nie za bardzo boli, wysłałam chłopa po test na COVID i ciążowy bo wzięło mnie choróbsko, na COVID nie było a ciążowy jakiś wadliwy bo żadnej kreski nie pokazał![]()
Tak, ale przeszło, teraz od kilku dni chyba tylko mnie mdli wieczorem i brałam wstręt do jedzenia a teraz jakieś przeziębienie…o matko co za pech ;/ a Ty ostatnio też źle sie czułaś i podejrzewałas chyba covid?
Tak krew to była niestety. Ale akurat w tym cyklu co pojawiła się krew za macicą więc myślę, że to mogło mieć coś wspólnego mimo wszystko...no właśnie tak mi sie kojarzyło że ty miałaś jakieś akcje ale nie byłam pewna już czy byla krew...
Szczerze to ja też miałam takie krwawienia w styczniu. Brałam wtedy pierwszy raz po dłuższej przerwie wiesiołka ale nie wiem czy to on na to wpłynął. Ja miałam kilka dni takich lekkich krwawień od 10 do 15dc a owulacja była dopiero w 24dc zamiast w 15.Nie robię bo co mi po pozytywach potem tylko się jaram niepotrzebnie.zwykle 14 dc mialam pik nie wiem . Może spada prolaktyna i płata mi figle albo od wiesiołka ahh nie wiem moge sobie gdybać ... czy endometrioze mozna zauważyć na usg dopochwowo? Coraz bardziej o tym myślę... bolesny sex i cała reszta
ja czekam na rozpoczecie nowego cyklu i odstawiam wiesiolka zupełnie...Szczerze to ja też miałam takie krwawienia w styczniu. Brałam wtedy pierwszy raz po dłuższej przerwie wiesiołka ale nie wiem czy to on na to wpłynął. Ja miałam kilka dni takich lekkich krwawień od 10 do 15dc a owulacja była dopiero w 24dc zamiast w 15.
Ja juz dzisiaj tez nie biorę....ja czekam na rozpoczecie nowego cyklu i odstawiam wiesiolka zupełnie...
U mnie sie dziwne rzeczy podzialy wlasnie w cyklu w ktorym nie bralam kompletnie nic. Nawet folianu nie brałam. Jedynie metformina i nic więcej...zobaczymy jak teraz będzieJa juz dzisiaj tez nie biorę....cholera wie