agutek_
Fanka BB :)
Kurczę, z tego wszystkiego nawet źle napisałam31 dni po owulacji?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurczę, z tego wszystkiego nawet źle napisałam31 dni po owulacji?
Jasniutko czerwona no i widoczna!!Dziewczyny..nie mogę oczom uwierzyćCzy ja faktycznie widzę cień cienia?! Dziś 31 dc.
Zobacz załącznik 1376324
Jutro powtórzę z porannego moczu, bo w sumie zrobiłam ten test ot tak o późnym popołudniem..i ku mojemu zdziwieniu, coś na nim wyszłoJasniutko czerwona no i widoczna!!![]()
Wygląda że jest czego gratulowacKurczę, z tego wszystkiego nawet źle napisałam. Chodziło mi o 31 dc. Zwykle mam 28-31 cykle.
A jak się czujesz? Ja dziś powinnam dostac i nie mam. Brzuch mnie bolal tydzień temu a teraz nicJutro powtórzę z porannego moczu, bo w sumie zrobiłam ten test ot tak o późnym popołudniem..i ku mojemu zdziwieniu, coś na nim wyszło.
No właśnie czuję się trochę jak na okres..typowo jak co miesiąc, dlatego też się nie nastawiałam na nicA jak się czujesz? Ja dziś powinnam dostac i nie mam. Brzuch mnie bolal tydzień temu a teraz nic
Mam testy o czułości 25, pewnie później zrobie...No właśnie czuję się trochę jak na okres..typowo jak co miesiąc, dlatego też się nie nastawiałam na nic. Piersi mam też nabrzmiałe, ból brzucha..ale ledwo odczuwalny. Nie chcę się jakoś nakręcać mocno, ale wewnętrznie się bardzo cieszę
.
I to dobrze widoczny cieńDziewczyny..nie mogę oczom uwierzyćCzy ja faktycznie widzę cień cienia?! Dziś 31 dc.
Zobacz załącznik 1376324
Spróbuj i trzymam mocno kciukiMam testy o czułości 25, pewnie później zrobie...