Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bielszy być nie może![]()
Pewnie takMam nadzieję, że to tylko dlatego że jest za wcześnie![]()
Ja jednak przemyślałam sprawę i drugiej szansy nie dostanie. Straciłam zaufanie i nie pozwolę sobie więcej się tak poczuć.
Mam nadzieję, że u mnie przyjdzie @
Ehh...
Po laparoskopii wyjeżdżam z synkiem..
No dzis jestem 9 dni po piku ale był on prawie, że o północy także po owulacji to moge miec dziś 7 albo max 8 dni. Testować zamierzam zacząć w środę. Nie mam totalnie żadnych przeczuć.Raz zburzone zaufanie bardzo ciężko odbudować
A kiedy zamierzasz testować? Masz jakieś przeczucia?
No dzis jestem 9 dni po piku ale był on prawie, że o północy także po owulacji to moge miec dziś 7 albo max 8 dni. Testować zamierzam zacząć w środę. Nie mam totalnie żadnych przeczuć.
Podbrzusze dziś trochę pobolewało jak na @ ale nie jest to u mnie dziwne, po za tym zupełnie nic mi się nie dzieje. Można powiedzieć, że czuje sie jak okaz zdrowiamoglo nie dojsc nawet do zagniezdzenia jesli bylaby ciaza. No objawow zadnych nie mam
![]()
aktualny. Czy już mogę uznać z pozytyw?Mój dzisiejszy. Rano bladzioch takze cos się dzieje, zobacze jeszcze o 22 czy będzie różnica![]()