Jula19
Fanka BB :)
ja mam konsultacje z endo 02 04 i ma mi zwiekszyc dawke na 750 xr na wieczór. A teraz dwa miesiące byłam na 500850 podzieloną na pół tabletki rano I pół wieczorem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mam konsultacje z endo 02 04 i ma mi zwiekszyc dawke na 750 xr na wieczór. A teraz dwa miesiące byłam na 500850 podzieloną na pół tabletki rano I pół wieczorem
Ja nie mam IO ale mam problemy z wagą wiec dostalam tak "na sprobowanie"ja mam konsultacje z endo 02 04 i ma mi zwiekszyc dawke na 750 xr na wieczór. A teraz dwa miesiące byłam na 500
ja io tez nie mam niby bo na czczo wszystko pięknie tylko insulina po 1 i 2 godzinie wysoka.Ja nie mam IO ale mam problemy z wagą wiec dostalam tak "na sprobowanie"
no fajnie u Ciebie to próbowanie się zakończyłoJa nie mam IO ale mam problemy z wagą wiec dostalam tak "na sprobowanie"
Z doswiadczenia wiem ze nie warto zawsze wierzyc lekarzowi. Mialam poronic synka, mualo go nie byc ze mna. Lekarz mi naqet wtedy karte ciazy do smietnika wyrzucil a co? Ma 15 miesiwcy, jest zdrowy, śmiejący się i rozkosznyLekarz po pierwszych wynikach powiedział ze to biochem, po kolejnych gdzie i beta I prog wzrosły powiedział ze i tak nic z tego nie będzie... liczę że jednak hoduje małego uparciuchai wszystkim pokaże ze sie da...
Był to nasz 11 cykl starań i 14 bez zabezpieczenia (bo przecież liczyłam na kontrolowana wpadkę od razu)
Pierwszy cykl na metforminie
Napisalam pozniej ze sobie to wyjasnilismy. On sie boi kolejnej stratu, mojej ciezkiej ciazy i porodu. Nigdy nie sadzilam ze takie emocje w nim są bo nigdy nie mowil o swoich uczuciach. Uroczenia przemijają jak widac kiedy doceni sie to co sie maAle przecież twój partner nie chce drugiego dziecka póki co to jak będziecie się starać? Wbrew jemu i tego co czuje?
Bo ty akurat chcesz? Dwa dni temu jeszcze chciałaś się rozstać bo był zauroczony inną.
Trzymam kciuki !Ja juz po becie...zobaczymy. wyniki powinny byc wieczorem lub najpozniej jutro rano. Dam znac ale dalej jestem zdania ze pewnie fałszywy bo w kazdej ciazy czulam ze to bedzie to bo i byly klocia jajnikow i bole podbrzusza, pachwiny a tu nic kompletnie
Zrobilam teraz clearblue on ma 25 miu ale pustoTrzymam kciuki !