Z
zaz208622
Gość
Bosko [emoji7]
Beta 172 [emoji33] progesteron nadal 12 ale mamiec jakoś zaraz konsultacje z lekarzem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Beta 172 [emoji33] progesteron nadal 12 ale mamiec jakoś zaraz konsultacje z lekarzem
coś widacTo byly zdjecia mokrego jeszcze. Teraz zrobilam suchy i chyba lepiej widac
Niby wiem ale ze w tamtych ciazach juz 11 dpo mialam spoko kreche jakos napawa mnie watpliwosciami11 dpo to ja miałam w 1 ciąży betę mniejsza niż 1więc nie ma czegoś takiego ze test powinien lub nie już w tym dniu wyjść
No i super!Beta 172progesteron nadal 12 ale mamiec jakoś zaraz konsultacje z lekarzem
Te pinki niestety tak mają. Dobrze, że zrobiłaś betę to chociaż rozwiałaś wątpliwości.Beta negatywnatak jak przypuszczalam. Pink oszust. No ale bylam na to gotowa. Zatestuje jeszcze za 2 dni jak bedzie 13 dpo i tyle. Za 21 dni laparoskopia
![]()
To teraz ja żałuje ze nie zrobiłam.Beta negatywnatak jak przypuszczalam. Pink oszust. No ale bylam na to gotowa. Zatestuje jeszcze za 2 dni jak bedzie 13 dpo i tyle. Za 21 dni laparoskopia
![]()
Narazie za 20 dni mam laparoskopię a po niej cykl też mamy odpuscic takze jest jeszcze czas na konkretne przemyslenie ale raczej widze po nim ze jest nastawiony zaTo teraz ja żałuje ze nie zrobiłam.
Jaką w końcu decyzje podjęliście w związku ze staraniami ?
Jak było na randce, jeśli można zapytać ?Narazie za 20 dni mam laparoskopię a po niej cykl też mamy odpuscic takze jest jeszcze czas na konkretne przemyslenie ale raczej widze po nim ze jest nastawiony zajeszcze mi mowi ze na badanie nasienia musi w koncu isc
takze mi sie juz sluchac narazie tej plątaniny nie chce....