Nel331
Fanka BB :)
Aha, rozumiem. W każdym razie trzymam kciuki, bo już nas tu malutko zostałoteraz nie pójdę bo biorę kuteine więc będzie wynik zafałszowany
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aha, rozumiem. W każdym razie trzymam kciuki, bo już nas tu malutko zostałoteraz nie pójdę bo biorę kuteine więc będzie wynik zafałszowany
oj żeby to się i w końcu nam zdarzyłoAha, rozumiem. W każdym razie trzymam kciuki, bo już nas tu malutko zostało![]()
i jak sytuacja u Ciebie ?Aha, rozumiem. W każdym razie trzymam kciuki, bo już nas tu malutko zostało![]()
Jajniki mnie bolą, jestem nerwowa i płaczliwa, czekania okres w weekend chybai jak sytuacja u Ciebie ?
ja nie mam objawów zbytnio żadnych poza uczuciem gorąca w nocy takze też pewnie @ nadciagaJajniki mnie bolą, jestem nerwowa i płaczliwa, czekania okres w weekend chyba
A u Ciebie ?
To daj koniecznie znać ! Który to będzie dc ?ja nie mam objawów zbytnio żadnych poza uczuciem gorąca w nocy takze też pewnie @ nadciagajutro mam wizytę nie wiem na co mam się nastawić, chyba lepiej na nic
jutro 24 dcTo daj koniecznie znać ! Który to będzie dc ?
To tak jak u mnie. Mnie czeka wizyta w 3 dc ale nie wiem kiedy okres się pojawijutro 24 dc
Tak jak i nasze nadzieje na ujrzenie II kresekJak tam dziewczyny? Wątek umarl…