Dziękuję bardzoRozumiem życzę, aby wszystko się ułożyło.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję bardzoRozumiem życzę, aby wszystko się ułożyło.
Kurczę to mało to pocieszającePrzy KP zaniki owulacji mogą trwać miesiącami niestety, sama jadę ba tym wozie…![]()
Nie wiem dziewczyny ale moja mama karmiąc moja siostre 3msc zaszła w kolejna ciążę nawet o tym nie wiedząc bo kiedys tak mówiono że karmisz to nie zajdziesz a tu niespodziankaKurczę to mało to pocieszającechyba tylko to odstawienie klaruje sytuację
Dla mnie czasami też się nie wyświetlają i nie wiem od czego to zależyA u mnie sie wcale ten test nie wyswietla
mi teź się nie wyświetla, dlatego zastanawiałam się o co chodzi![]()
Tak ale tez wiele kobiet w ciąże zachodzi przy KP wiec nadzieja jestKurczę to mało to pocieszającechyba tylko to odstawienie klaruje sytuację
Mam 4 braci i pewnie 2 z nich powstała w podobnych okolicznościachNie wiem dziewczyny ale moja mama karmiąc moja siostre 3msc zaszła w kolejna ciążę nawet o tym nie wiedząc bo kiedys tak mówiono że karmisz to nie zajdziesz a tu niespodzianka![]()
Właśnie też to słyszę, na odstawienie nie jestem gotowaTak ale tez wiele kobiet w ciąże zachodzi przy KP wiec nadzieja jest![]()
Zrób z porannego moczu, wieczorem nie ma sensu jeśli dużo pijesz i często siusiaszDla mnie czasami też się nie wyświetlają i nie wiem od czego to zależyMogę wam wstawić jeszcze raz, ale biel aż razi
![]()