Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To my równo idziemy bo mi wypada wlasnie na soboteA ja @ najwcześniej w sobotę dostanę. Chociaż łudzę się że nie przyjdziezrobiłam rano proga, ale jeszcze nie mam wyników...
Mi sobota lub niedziela…To my równo idziemy bo mi wypada wlasnie na sobote![]()
Ooo zapomnialam napisacMi sobota lub niedziela…
Jak po wizycie u dentysty? Obyło się bez antybiotyku?
Ja odkąd zaczęliśmy się starać to wzięłam chyba więcej leków i antybiotyków niż przez całe dotychczasowe życieJuż czuję jak mi się rozjedzie nowy cykl. Jestem po antybiotyku na pęcherz i antybiotyku na zapalenie dziąseł który nie pomógł i idę dziś do dentysty gdzie pewnie dostanę kolejny antybiotykdlaczego akurat teraz jak za kilka dni zaczniemy starania. No w sumie @ dopiero bedzie w weekend więc do owulki jeszcze trochę ale stresuje mnie to,że się tyle antybiotyków teraz nałykam.
No wlasnie u mnie jak na zlosc twraz wszystko sie poskładałoJa odkąd zaczęliśmy się starać to wzięłam chyba więcej leków i antybiotyków niż przez całe dotychczasowe życiejakoś tak niby człowiek o siebie zaczął bardziej dbać a tu wszystko na odwrót
![]()