G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ufff. Ja miałam właśnie od 10 do 12 w 21-22 dniu cyklu (średnia). W tym nie wiem bo nie sprawdzałam, całkowicie odpuściliśmy temat i teraz jestem 1 dzień po terminie @.Nudnosci odczuwam od rana, jutro rano zrobię test.Wcale nie jest bardzo słaby. Mój 11,90 lekarka i inny lekarz tez powiedzieli, ze jest ok i żadnych leków na niego nie dostałam. Dziewczyny z mniejszym „wyjściowym” miały donoszone ciąże, nawet @kasiaa91 pisala, ze miała 11 jak zaszła w ciąże i sobie rosł dalej![]()
Matko co to za lekarzBrałaś przed badaniem droznosci metronidazol dopochwowo? Czy tylko stopień czystości pochwy?
Tak nie wyklucza to ciąży ale jest słaby.Wcale nie jest bardzo słaby. Mój 11,90 lekarka i inny lekarz tez powiedzieli, ze jest ok i żadnych leków na niego nie dostałam. Dziewczyny z mniejszym „wyjściowym” miały donoszone ciąże, nawet @kasiaa91 pisala, ze miała 11 jak zaszła w ciąże i sobie rosł dalej![]()
No właśnie, mnie lekarz przy lekkiej infekcji powiedział, że badanie kategorycznie wykluczone. Musi być zupełnie czyściutko.Matko co to za lekarz![]()
Tak mowa o wyniku w 21-22 dniu cykluJa rozumiem, ze koleżanka taki miała 7dpo, nie wie jeszcze o ciąży.
Ja nic o czymś takim nie słyszałam. Miałam histeroskopie z laparoskopiaMnie pani doktor kazała zrobić przed badaniem albo stopień czystości pochwy albo 10 dni metronidazol dopochwowo. W dniu badania nie może być żadnej infekcji. U mnie tak było, nie brałam metronidazol tylko zrobiłam posiew i wyszła lekka infekcja więc badania droznosci nie można było przeprowadzić. Później odpuściłam. I teraz myślę, żeby udać się po ten metronidazol i znów spróbować. Oczywiście jeśli dostanę @ bo narazie jestem 1 dzień po terminie i biało![]()