Kasiek88
Fanka BB :)
GratulujęDobrego dnia dziewczyny. Ja dziś uległam i chyba nie ka wątpliwości. Po południu beta a jutro lekarz po leki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
GratulujęDobrego dnia dziewczyny. Ja dziś uległam i chyba nie ka wątpliwości. Po południu beta a jutro lekarz po leki.
Beta negatywna czy zrobilas z innej firmy?U mnie ciąży brak, testy mnie oszukały, więc nie polecam testów Testeo. 3 wyszły z różową kreską![]()
GratulacjeDobrego dnia dziewczyny. Ja dziś uległam i chyba nie ka wątpliwości. Po południu beta a jutro lekarz po leki.
Beta negatywna, testy innych firm też. Okresu nadal nie dostałam, a jakby była to ciąża biochemiczna to chyba by już byłBeta negatywna czy zrobilas z innej firmy?
Gratulacje!Ja tez, nie lubie igieł. Ide na 9 do pracy, kończę o 15 to odrazu pojade na bete. Wyniki w nocy pewnie badz rano beda jutro. Ale dzis bede umawiać sie juz i jutro pewnie od lekarza dowiem się wszystkiego co dalej.
NiekoniecznieBeta negatywna, testy innych firm też. Okresu nadal nie dostałam, a jakby była to ciąża biochemiczna to chyba by już był![]()