L
Lebkuchen_mum
Gość
Aaaa haha no tak. Sorki zapomniałamRozmawiałyśmy już na ten temat![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aaaa haha no tak. Sorki zapomniałamRozmawiałyśmy już na ten temat![]()
Nie ma problemuAaaa haha no tak. Sorki zapomniałamjeszcze nie kojarzę dobrze osób
![]()
DziękiOby tym razem się udało i było wszystko w porządku
Trzymam kciuki za Was wszystkie![]()
-koenzym q10A co bierzecie podczas starań?
Będzie dobrzeDziękiJa również trzymam za Was dziewuchy kciuki. Mam nadzieję, że szybko zobaczycie upragnione dwie kreski
![]()
Dużo tego wszystkiego-koenzym q10
-witamina d
-magnez i potas
-żelazo
-witamina c 1000 mg
-inozytol
-niepokalanek od 1 dc do owulacji
-omega 3
-wiesiołek od 1 dc do owulacji
-cholina
-folian
-glutek z siemienia lnianego
Brałam jeszcze witaminy metylowe b12 i b6 aby obniżyć homocysteinę ale jest już w normie. Sprawdzę jeszcze końcem pazdziernika czy się utrzymuje. Jeśli wzrośnie to znowu włączę witaminy z grupy b![]()
Ja brałam Wit D, Wit B, kwas foliowy Solgar (mam problem z przyswajaniem Folików itp. wyniki kiepskie były), zalecony też miałam acard, aspargin i olej z wiesiołkaA co bierzecie podczas starań?
Też chcę zacząć stosować olej z wiesiołka, ale czekam jeszcze z nadzieją, że miesiączka nie przyjdzieJa brałam Wit D, Wit B, kwas foliowy Solgar (mam problem z przyswajaniem Folików itp. wyniki kiepskie były), zalecony też miałam acard, aspargin i olej z wiesiołka
Nie wiem czy to przypadek... Ale to byl pierwszy cykl jak brałam olej z wiesiołka i w końcu pojawiły się dwie kreskiMoże to tylko zbieg okoliczności
Ale polecam
![]()
Dodatkowo jeszcze imbir i kurkumaDużo tego wszystkiego![]()