Bibi89
Fanka BB :)
Ale owu czy ciążowy?U mnie testowanie w sobotęJuż przebieram nogami
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale owu czy ciążowy?U mnie testowanie w sobotęJuż przebieram nogami
![]()
JA po covidzie dla odmiany ciagle we wszystkim wyczuwam jakby pleśń - w paście do zębów , czekoladzie i innych dziwnych produktachTeraz czuję już niektóre smaki, ale zupełnie nie przypominają smaków, które znam. Na przykład czekolada. Uwielbiałam ją, kochałam jej smak, a teraz mi niedobrze na samą myśl o niej. A zapachy to jeszcze gorzej... wszystko ma zapach zepsutego mięsa.
Ale owu czy ciążowy?![]()
Jak długie masz cykle? W którym dniu wypada owu?Nie no już ciążowyja miałam OM 15.10 więc i tak długo już musiałam czekać
![]()
Ooo to faktycznie dlugoNie no już ciążowyja miałam OM 15.10 więc i tak długo już musiałam czekać
![]()
Jak długie masz cykle? W którym dniu wypada owu?
Czy tylko ja tutaj nie miałam nigdy covida ?![]()
Hej dziewczyny ! Muszę nadrobić - mąż zasugerował abym odłożyła telefon na długi weekend o odpoczęłajutro testuję i już mam stres bo nie chce zobaczyć bieli .. a wszystko wskazuje na to ze @ się zbliża wielkimi krokami. W ogóle nie mam nigdy problemów z cera a teraz wyglądam jak nastolatka nie wiem co mi się porobiło w tym cyklu
![]()
Ooooo to trzymam kciuki !Ja mam bardzo długie nieregularne cykle więc ten mam z monitoringiem - w tym miesiącu owu wypadła 22/23dc - mogłabym spróbować zacząć testować wcześniej, ale 20.11 to dla nas ważna data, a ja wytrzymam![]()
I tutaj tez trzymam !Hej dziewczyny ! Muszę nadrobić - mąż zasugerował abym odłożyła telefon na długi weekend o odpoczęłajutro testuję i już mam stres bo nie chce zobaczyć bieli .. a wszystko wskazuje na to ze @ się zbliża wielkimi krokami. W ogóle nie mam nigdy problemów z cera a teraz wyglądam jak nastolatka nie wiem co mi się porobiło w tym cyklu
![]()