Tez nie miałamCzy tylko ja tutaj nie miałam nigdy covida ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tez nie miałamCzy tylko ja tutaj nie miałam nigdy covida ?![]()
Rok się kończy wiec dobrze byłoby zostawić czyste forum dla nowych staraczek od styczniaDziewczyny, podobno co miesiąc jest 30%szans na zajście w ciąże. Statystycznie więc jednej z nas napewno druga kreseczka się pojawi, ale najlepiej oczywiście jak byśmy ta statystykę zawyżyły![]()
Żeby nie demotywowaćRok się kończy wiec dobrze byłoby zostawić czyste forum dla nowych staraczek od stycznia![]()
I dla przyszłego tatyŻeby nie demotywowaćw razie wu, jest jeszcze potencjalny pik w listopadzie. Odpadłyby wtedy rozkminy na prezent dla rodziców pod choinkę
![]()
Żeby nie demotywowaćw razie wu, jest jeszcze potencjalny pik w listopadzie. Odpadłyby wtedy rozkminy na prezent dla rodziców pod choinkę
![]()
Hahah no takI dla przyszłego taty![]()
Wiadomo, każda sytuacja jest inna. Myślę, że czekanie z nowiną do w miarę bezpiecznego okresu jest bardzo rozsądne. Ja natomiast jestem po onko-przejściach, moja sytuacja zdrowotna i reprodukcyjna jest moim bliskim znana, i ewentualnie czekanie wiązałoby się z paleniem głupa i tak zwaną tajemnica poliszynelaJuż pomijając moją sytuację rodzinną to ja na pewno nikomu tak szybko o ciąży nie powiem - myślę, że najwcześniej komukolwiek poza mężem i szefową powiem po USG w 11-13tc i wynikach badań genetycznych. A już szczególnie dzieciom nie będę wcześniej mówić. Im to może w ogóle przy połówkowych