Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poczekam aż mąż wstanie i jadę na betę w takim razie mam zrobić tylko bhcg i progesteron?No pewnie, że widzimy![]()
Boje się nakręcać bo boje się rozczarowaniaNo pewnie, że widzimy![]()
Weź nie czekaj, weź go obudźPoczekam aż mąż wstanie i jadę na betę w takim razie mam zrobić tylko bhcg i progesteron?
Dostałam jakiejś dziwnej zaćmy![]()
Dzisiaj 28 dc, podejrzewam ze owulacja była 18.11 ale nie mam stuprocentowej pewności bo nie monitorowałam.. cykl mam 28-31 dni zazwyczajSpokojnie, zrób betę jak najbardziej, proga też możesz. Przypomnisz, który to dc, bo coś kojarzę, że jeszcze przed terminem jesteś.
Kiedy była owu? Bo chyba coś pomyliłaśDzisiaj 28 dc, podejrzewam ze owulacja była 18.11 ale nie mam stuprocentowej pewności bo nie monitorowałam.. cykl mam 28-31 dni zazwyczaj
Matko przepraszam, mówię ze dostałam jakiejś zaćmy ..Kiedy była owu? Bo chyba coś pomyliłaś![]()
Gatulacje!!Dziewczyny widzicie coś ? Czy to moja głowa ..![]()