kasiaa91
Fanka BB :)
Drugi teraz mam ale pierwszy miał 7 dni fazy lutealnej (pierwszy cykl po porodzie) , przy pierwszym dziecku za pierwszym razem z testami zaszłam w ciążeTrzymam kciuki!Zapytam tylko, który to cykl z testami owu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Drugi teraz mam ale pierwszy miał 7 dni fazy lutealnej (pierwszy cykl po porodzie) , przy pierwszym dziecku za pierwszym razem z testami zaszłam w ciążeTrzymam kciuki!Zapytam tylko, który to cykl z testami owu?
Bardzo śledzę Twoje losy i czekam z niecierpliwością na pozytywne wieście!Drugi teraz mam ale pierwszy miał 7 dni fazy lutealnej (pierwszy cykl po porodzie) , przy pierwszym dziecku za pierwszym razem z testami zaszłam w ciąże
Ile dni po piku na teście owu ten test robiłaś ?Zobacz załącznik 1338883Chociaż ta krecha to takie widmo że zobaczymy jutro co z tego będzie
ale coś tam prześwituje blado
Mam dzisiaj 11dpo a w pierwszej ciąży 11 dpo beta wynosiła 2,3 a test był bielszy niż vizir
Jednorazowo to nie wpływa bo proces produkcji plemników trwa ok. 72 dni. Tak samo mój jak miał słabe parametry dostal witaminy to androlog kazał powtórzyć badanie za ok. 3 miesiące żeby sprawdzić czy jest poprawa.Dziewczyny czy alkohol jednorazowo w wiekszej ilosci bedzie miec duzy wplyw na nasienie? Mój po pracy z kolegami powiedzmy lekko przesadził...ostatni dzień i sie rozstają po kilku latach wspolnych wiec ok rozumiem ale .... boje sie że to jakoś zaszkodzi na nasienie. Ogólnie nie pije wcale i nie wiem co teraz bo owulacja miedzy dzis a wtorkiem![]()
12 po peaku wiec uznaje ze to 11 po owuIle dni po piku na teście owu ten test robiłaś ?
I widać, widać. Gratulacje![]()
Pamietaj, że testy nie służą do weryfikacji przyrostów betyU mnie dzisiaj 11dpo i cień ledwo, ale naprawdę ledwo... Wczoraj był dużo bardziej widocznymyślę sobie jeszcze, że wczoraj dużo po południu i wieczorem piłam, natomiast przedwczoraj ostatnie siku o 21 i baaaardzo mało płynów, dosłownie parę łyków od 18, tak jakoś wyszło. Ale nie mam jakoś nadziei, nawet podpaskę założyłam, żeby mnie @ w lesie na spacerze nie zaskoczyła, tak mnie brzuch i krzyż okresowo boli. I tak boli już od kilku dni... Smutno mi dzisiaj.
Zobacz załącznik 1338883Chociaż ta krecha to takie widmo że zobaczymy jutro co z tego będzie
ale coś tam prześwituje blado
Mam dzisiaj 11dpo a w pierwszej ciąży 11 dpo beta wynosiła 2,3 a test był bielszy niż vizir
Zrobię betę bo nie mam testów w domu i takRzeczywiście coś tam widaćtestuj codziennie, może jutro już będzie lepiej widoczna
U mnie @ brak także czekam - ale bez spiny, zrobię test albo betę w czwartek/piątek bo wyjeżdżam na weekend, będzie dużo alkoholu więc nie chcę potem mieć żali do siebie