B
B206
Gość
A to zazdroszczę bo ja 100% objawów miał psychosomatycznychTo prawda choc u mnie za każdym razem się sprawdziły przeczuciaza to z płcią przeczucie było mylne
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to zazdroszczę bo ja 100% objawów miał psychosomatycznychTo prawda choc u mnie za każdym razem się sprawdziły przeczuciaza to z płcią przeczucie było mylne
![]()
Ja jestem tydzień po owulacji, piersi bolą jakby miały grypę co najmniej … dalej walczę z ogromnym pms.Hej dziewczyny jak tam nastroje po weekendzie? U mnie niby jutro Owulacja ale jakos sie na nią nie czuje . Zero śluzu płodnego
może faktycznie w tym miesiącu zawitała u mnie dużo wcześniej
już sama nie wiem. Piersi już też lekko odczuwam a do okresu jeszcze daleko
![]()
Ja za kilka dni wejdę w ten etapHej! Czy ktoras tez właśnie zakończyła dni plodne i za tydzień zacznie doszukiwać się objawow? Ja zawsze tak mam!
Hej! Czy ktoras tez właśnie zakończyła dni plodne i za tydzień zacznie doszukiwać się objawow? Ja zawsze tak mam!
Nie do końca, zbadalabym za kilka godzin (czasami peak jest nie do wychwycenia przy badaniu raz na dobę) ale myśle ze możesz założyć że jest to moment okoloowulacyjnyDziewczyny czy to jest pozytywny test lh?Zobacz załącznik 1328227
Prawie ale jeszcze trochę brakuje. Myślę, że do 24h powinien się pokazać pozytyw. Ja na drugi dzień po takim jak ty masz teraz mam mocny pozytywDziewczyny czy to jest pozytywny test lh?Zobacz załącznik 1328227