dagittka
Fanka BB :)
Miałam monitoring, owulacja między 12-15 listopada. Mam długie cykle średnio 31 dni.Zalezy kiedy byla owulacja. Ciezko tak powiedziec bez wiedzy kiedy owu. Zalezy tez kiedy doszlo do zagniezdzenia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miałam monitoring, owulacja między 12-15 listopada. Mam długie cykle średnio 31 dni.Zalezy kiedy byla owulacja. Ciezko tak powiedziec bez wiedzy kiedy owu. Zalezy tez kiedy doszlo do zagniezdzenia
Te plamienia dzisiaj są brązowe czyli to stara krew? Ostatnio co mialam masle sluzu z krwią to była ona różowa z czerwonymi smugami a dziś brąz. Boże ale sie stresuje. Nigdy tak nie mialam![]()
Te plamienia dzisiaj są brązowe czyli to stara krew? Ostatnio co mialam masle sluzu z krwią to była ona różowa z czerwonymi smugami a dziś brąz. Boże ale sie stresuje. Nigdy tak nie mialam![]()
To dalej bardzo wysoki na ten moment ciąży progeste
Właśnie niepokojące to trochę jest ale tak sobie myślę że gdyby było coś nie tak to beta też nie byłaby za wysoka...Robisz 3 badanie progesteronu?? Bo ja sama nie wiem co robić. Na pewno umowie się na wizytę do lekarza ale i tak jeszcze wcześnie. Wiem że progesteron wydzielany jest pulsacyjnie więc mogliśmy trafić na moment kiedy było go mniej...Ja przyrost bhcg w środę 17.11 70,05
poniedziałek 22.11 740,83
Przyrost dobry..
Aczkolwiek progesteron z 19,3 spadł na 15,5 .. cały czas mam niski nie wiem co o tym mam myśleć
Miałam monitoring, owulacja między 12-15 listopada. Mam długie cykle średnio 31 dni.
To w piatek moze juz cos wyjsc ale niekoniecznie. Mozna probowacMiałam monitoring, owulacja między 12-15 listopada. Mam długie cykle średnio 31 dni.
Że niski progesteron?Może to progesteron robi.... dobrze ze jutri mazz wizytę.
Te 2 na dole z dziś. Ten na samym dole robiony przed chwila a ten wyzej o 7. Co myslicie? Dzieje sie cos? Bo ja juz zglupialam. Mam wrazenie ze ciemnieje bardziej. A przynajmniej kreska na pewno wyszła szybciej niz w ostatnich dniach. Moze ja swiruje a to pika bede miec
Jutro ginekolog wiec bede miec przynajmniej potwierdzone co z owulacja i bede wiedziec kiedy testowacWedług mnie ciemnieją - według mnie pik jeszcze przed Tobą