dagittka
Fanka BB :)
No właśnie spróbuję. I od razu progesteron zrobię, choć nie wiem czy to nie za późno, by zobaczyć czy jednak ta owulacja była?To w piatek moze juz cos wyjsc ale niekoniecznie. Mozna probowac![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie spróbuję. I od razu progesteron zrobię, choć nie wiem czy to nie za późno, by zobaczyć czy jednak ta owulacja była?To w piatek moze juz cos wyjsc ale niekoniecznie. Mozna probowac![]()
Jesli byla i bedzie ciaza to progesteron bedzie wysoki. Jesli jest to zaraz przed miesiaczka to bedzie niskiNo właśnie spróbuję. I od razu progesteron zrobię, choć nie wiem czy to nie za późno, by zobaczyć czy jednak ta owulacja była?
Wykluczyłaś ciąże ?Hej dziewczynkimiesiąc temu mialam laparoskopie z histeroskopia i obustronną chromoperturbacją. Zabieg odbyl sie po miesiączce..no i juz tydzien temu powinnam dostać kolejna, a tu nic..czy to normalne ze ten zabieg tak rozregulował mi cykl? Miałyście moze podobnie? Pozdrawiam serdecznie
![]()
Dzięki za informację, bardzo pomocna.Jesli byla i bedzie ciaza tocprogesteron bwdzie wysoki. Jesli jest to zaraz przed miesiaczka to bedzie niski
Chyba nie doczytałam poprzednich wiadomości albo coś pominęłam ... masz okres i pozytywny test?Ja czekam na betę dzisiejszą ale kreska na teście ciemniejsza niż wczorajprzy takim krwawieniu zależy mi tylko by nie była to ektopowa…
Progesteron tez zrobilas?Ja czekam na betę dzisiejszą ale kreska na teście ciemniejsza niż wczorajprzy takim krwawieniu zależy mi tylko by nie była to ektopowa…
Powodzenia! <3U mnie 6dc. Rozpoczęliśmy starania w drugim cyklu![]()