Trzymam kciuki za Ciebie!Ja po wizycie. W prawym jajniku pęcherzyk pękł. Nie nastawiam się. Zobaczymy co to będzie. Także wysoka prolaktyna u mnie moze nie namieszała zbytnio.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki za Ciebie!Ja po wizycie. W prawym jajniku pęcherzyk pękł. Nie nastawiam się. Zobaczymy co to będzie. Także wysoka prolaktyna u mnie moze nie namieszała zbytnio.
Niby mówia, że ciąża ciąży nie równa. Oby wszystko zakończyło się dobrzeRaczej nie powinno bo na krwawienia miesiączkowe i w ciąży nie miało to wpływu nigdy. Zobaczę czy beta spanie, dzisiaj 54ng
A bierzesz leki na obniżenie? Ja dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę. Do tego pije szałwięJa po wizycie. W prawym jajniku pęcherzyk pękł. Nie nastawiam się. Zobaczymy co to będzie. Także wysoka prolaktyna u mnie moze nie namieszała zbytnio.
Jak tam sytuacja na froncie ??Ja tak panikuje a patrzcie. Na bank dzisiaj pik się pojawispoko akurat jutro mi ginekolog potwierdzi czy owu byla czy jest czy bedzie
Niestety to był ostatni test owu z tej firmy. Przyszły mi dziś inne ale widzę, że chyba gorsze są...zobaczymy
Hej. Powiem ci nie wiem bo testy owulacyjne nowe, które do mnie przyszły są do dupy. Maja czułość 25 a tamte miałam 10Jak tam sytuacja na froncie ??![]()