• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Hej dziewczyny, zazwyczaj tylko podglądam ale zaciekawił mnie temat 😁 Moze którejs z was lekarz wyjasnil czy wyższa prolaktyna może jakoś utrudniać poczęcie oprócz blokowania owulacji? Bo jednak podejrzewam że owu jest..

Trzymam kciuki za wszystkie🤞mam 28 lat, to nasz 6 cs o pierwsze dziecko
Hej, ja zawsze mialam za wysoką ale nie pamietam ile. Distalam nawet tablety na zbicie. Poszlam do innej lekarki, zobaczyla ze podwyzszona i powiedziala ze jest dobra. Mialam 29 lat i powiedziala ze podwyzszona jest ok, to nie przeszkadza w niczym, po kilku miesiącach nagle bylam w ciąży

Jak sprawdzałam szyjkę to jest tak no powiem wilgotno bo nie da się powiedzieć, że nie. Wczoraj mój mnie jeszcze na wieczór dopadł 😂 to było baaardzo wilgotno ale ten sluz jest mega dziwny w sensie wodnisty. Taka lepka woda. 3 dni temu było jak białko taki przezroczysty i ciagnacy a dzis wlasnie tski. Totalnie nie umiem rozpoznać co on oznacza. Nie zagłębiałam się tak nigdy w sluz bo mi piki wychodzily 🤦‍♀️
Ja mam taki śluz już w dni niepłodne. Dwa dni przed owulacją i dwa dni po jest jak białko jajka, ale nie mam go dużo. Zwykle siedzi w środku.

W oczekiwaniu na wizyte 😂😂😂
Nawet zabrał mnie na piętro kliniki płodności. Zwykle przyjmował mnie w normalnym gabinecie. 😅

Edit. Mam nadzieje, że cena przez to nie bedzie inna 😂😂😂

Załączniki

• Snapchat-1076308092.jpg
    Snapchat-1076308092.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 110
Dobra laski ja już po. Wygląda na to, że jest już po owulacji z prawego jajnika. Jest ciałko żółte i płyn w zatoce douglasa. Emdometrium ma aż 11 mm 😃 więc chyba dobre? Bo lekarz skomentował to "pewnie endometrium około 8 a mierzy i oooo nawet 11 mamy". Do tego lewy jajnik wygląda jakby miało dojść do owulacji i lekarz mówi, żebym się bliźniaków nie doczekała 🤣🤣🤣 w tamtym miesiącu lewy jajnik spał a tylko z prawego była owulacja. Do tego umawiam się we wtorek na laparoskopie w kwestii endometriozy. Terminy odległe więc bede miec juz zaklepane gdybym nie zaszla w ciaze 😃 a plamienia sa wynikiem owulacji. Mam sie nie martwic. Cytologia idealna.

Dobra laski ja już po. Wygląda na to, że jest już po owulacji z prawego jajnika. Jest ciałko żółte i płyn w zatoce douglasa. Emdometrium ma aż 11 mm 😃 więc chyba dobre? Bo lekarz skomentował to "pewnie endometrium około 8 a mierzy i oooo nawet 11 mamy". Do tego lewy jajnik wygląda jakby miało dojść do owulacji i lekarz mówi, żebym się bliźniaków nie doczekała 🤣🤣🤣 w tamtym miesiącu lewy jajnik spał a tylko z prawego była owulacja. Do tego umawiam się we wtorek na laparoskopie w kwestii endometriozy. Terminy odległe więc bede miec juz zaklepane gdybym nie zaszla w ciaze 😃 a plamienia sa wynikiem owulacji. Mam sie nie martwic. Cytologia idealna.

Super! To trzymam kciuki! :)

reklama
Ooo widzisz jestes już spokojniejsza. To podobnie jak u mnieteraz było błona wyglądała jak po owulacji a w prawym jajniku pęcherzyk, który między sobota w wtorkiem pękł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry