B
B206
Gość
Ufff boje się że te cykle mi nie wrócą do normy póki nie odejdę z pracy a to jeszcze 2 miesiąceJa. Dlatego bylam teraz u ginekologa2 dni plamienia rozowy sluz ze smugami krwi a wczoraj brazowe plamienia. Dzis czysto
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ufff boje się że te cykle mi nie wrócą do normy póki nie odejdę z pracy a to jeszcze 2 miesiąceJa. Dlatego bylam teraz u ginekologa2 dni plamienia rozowy sluz ze smugami krwi a wczoraj brazowe plamienia. Dzis czysto
Ja 1 raz taka akcja...Ufff boje się że te cykle mi nie wrócą do normy póki nie odejdę z pracy a to jeszcze 2 miesiące![]()
Wykluczyłaś ciąże ?
No ja nigdy nie mam żadnych objawów przy owulacji a ostatnio dostałam okres 5 dni po owulce więc stąd stres... Byłam u gin i poza stresem nie ma innego powodu tak naprawdę...Ja 1 raz taka akcja...
Miewalam w okresie owulacji sluz podbarwiony na różowo no ale to co teraz sie dzialo to sie wystraszylam
A no to ja zawsze mimo to mam okres 12-14 dni po owuNo ja nigdy nie mam żadnych objawów przy owulacji a ostatnio dostałam okres 5 dni po owulce więc stąd stres... Byłam u gin i poza stresem nie ma innego powodu tak naprawdę...
Super. Trzymam kciukiDobra laski ja już po. Wygląda na to, że jest już po owulacji z prawego jajnika. Jest ciałko żółte i płyn w zatoce douglasa. Emdometrium ma aż 11 mmwięc chyba dobre? Bo lekarz skomentował to "pewnie endometrium około 8 a mierzy i oooo nawet 11 mamy". Do tego lewy jajnik wygląda jakby miało dojść do owulacji i lekarz mówi, żebym się bliźniaków nie doczekała
w tamtym miesiącu lewy jajnik spał a tylko z prawego była owulacja. Do tego umawiam się we wtorek na laparoskopie w kwestii endometriozy. Terminy odległe więc bede miec juz zaklepane gdybym nie zaszla w ciaze
a plamienia sa wynikiem owulacji. Mam sie nie martwic. Cytologia idealna.
Ja normalnie też... Ten jeden cykl nie mamy pojęcia co się stało... Dlatego boje się żeby to nie stało się regułaA no to ja zawsze mimo to mam okres 12-14 dni po owu