kasiaa91
Fanka BB :)
Mi tak przyszła 2 dni za wcześnie i jest z tego spora beta jużHej,
Przybijam piątkę! Obudził mnie ból brzucha i niespodzianka @ przyszła 2 dni za wcześnie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tak przyszła 2 dni za wcześnie i jest z tego spora beta jużHej,
Przybijam piątkę! Obudził mnie ból brzucha i niespodzianka @ przyszła 2 dni za wcześnie![]()
Jednoczę się w bóluU mnie słaba nocka - mlody ma zapalenie gardła i mega katar, przez ktory nie umie spac, ciagle sie budzi[emoji2360] od 4 dni spi z nami w lozku
W takim razie czekam dalej chociaż z mają cierpliwościa nie jest to łatweJasne, 8 dpo to wcześnie, ja miałam w pierwszej ciąży 13dpo cień cienia
Właśnie Kasiu kiedy masz tą wizytę u lekarza? Pamiętam, że coś pisałas ale nie pamiętam kiedyMi tak przyszła 2 dni za wcześnie i jest z tego spora beta już![]()
Mi tak przyszła 2 dni za wcześnie i jest z tego spora beta już![]()
Robiłam test bo pierwsze co pomyślałam to jakieś plamienie. Jak na pierwszy dzień objawy @ dość skąpe, ale na teście bielutko.Mi tak przyszła 2 dni za wcześnie i jest z tego spora beta już![]()
Miałam w piątek, kolejna w piątek w przyszłym tygodniuWłaśnie Kasiu kiedy masz tą wizytę u lekarza? Pamiętam, że coś pisałas ale nie pamiętam kiedy![]()
Wg mojej dr nie było widać krwiaka ani jakichkolwiek jego śladówA jesteś pewna, że nie miałaś żadnego krwiaka itp.? Czy myślisz, że to było za dużo krwi jednak?