• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Nie, to jest największa zagadka. Dlatego następne pół roku będziemy poświęcać pewnie głównie na moją diagnostykę. Badania wyszły mi idealnie, jestem szczupła - faktycznie w obrazie usg jajniki wyglądają jak przy PCOS bo mam bardzo dużo pęcherzyków, ale one dojrzewają, a w PCOS nie powinny 🤷‍♀️
Zrob sobie krzywa cukrowa i insulinowa. Tu czesto problem prowadzi do takich zaburzen

Nie, to jest największa zagadka. Dlatego następne pół roku będziemy poświęcać pewnie głównie na moją diagnostykę. Badania wyszły mi idealnie, jestem szczupła - faktycznie w obrazie usg jajniki wyglądają jak przy PCOS bo mam bardzo dużo pęcherzyków, ale one dojrzewają, a w PCOS nie powinny 🤷‍♀️
No ciekawe... u mnie lekarz uznał ze jeden raz to nie powód do diagnostyki ale ciekawe co powie jak 10.12 pójdę i nadal nie będę mieć okresu 😂 16.12 mam jeszcze wizytę u innej lekarki zeby porównać i zobaczymy... narazie 46dc i zero oznak okresu... od jakiegoś czasu lekko pobolewa mnie podbrzusze ale w skali bólu to takie 2/10 ... raczej dyskomfort niż ból ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry