reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Jeny, cały dzisiejszy dzień od rana boli mnie prawy jajnik. No jakby mi ktos szpilkę wbijał. Czuje taki dyskomfort ze masakra. Niedługo mąż z pracy wróci, to szybko się wykąpie i spadam pod kocyk z herbatka. Wystarczy już emocji na dzisiaj 🙈

Jeny, cały dzisiejszy dzień od rana boli mnie prawy jajnik. No jakby mi ktos szpilkę wbijał. Czuje taki dyskomfort ze masakra. Niedługo mąż z pracy wróci, to szybko się wykąpie i spadam pod kocyk z herbatka. Wystarczy już emocji na dzisiaj 🙈
Mnie też dzisiaj jajniki bola no ale dopiero 3 dni po piku jest...nigdy tez po owu nie mialam takich bóli. Nie pamietam jak bylo w cyklach kiedy zaszlam...gdyby faktycznie lekarz dobrze popatrzyl ze owu byla to dzis tak z 6 dni po jest...sama nie wiem juz kiedy testowac a nie chce na marne zuzywac bo sa mega drogie 😐😮‍💨

Mnie też dzisiaj jajniki bola no ale dopiero 3 dni po piku jest...nigdy tez po owu nie mialam takich bóli. Nie pamietam jak bylo w cyklach kiedy zaszlam...gdyby faktycznie lekarz dobrze popatrzyl ze owu byla to dzis tak z 6 dni po jest...sama nie wiem juz kiedy testowac a nie chce na marne zuzywac bo sa mega drogie 😐😮‍💨
A ja Ci powiem, ze ja już nie wiem sama kiedy był ten pik. test owulacyjny pokazał mega pozytyw w czwartek, 25.11. W piątek czułam duże kłucie lewego jajnika, na przemian z bólem brzucha jak na okres. Wg moich cykli z apki, owulacja powinna być dopiero 27.11. A wczoraj (28.11) cały dzień miałam bóle podbrzusza i jajnika w ten dzień. Ale w sumie ze starym działaliśmy już od 23.11 do wczoraj, więc kiedy by nie była, to daliśmy radę :D Cierpliwie muszę poczekać i już. No i biegam dziś na siku. Już chyba z 7 raz, a wypiłam dzisiaj tylko dwie kawy. A co do tych testów, może chcesz paczkę z PL z testami na jakiś czas żeby nie musieć się martwić ze zużyjesz te kupione u siebie jak są drogie?

reklama
A ja Ci powiem, ze ja już nie wiem sama kiedy był ten pik. test owulacyjny pokazał mega pozytyw w czwartek, 25.11. W piątek czułam duże kłucie lewego jajnika, na przemian z bólem brzucha jak na okres. Wg moich cykli z apki, owulacja powinna być dopiero 27.11. A wczoraj (28.11) cały dzień miałam bóle podbrzusza i jajnika w ten dzień. Ale w sumie ze starym działaliśmy już od 23.11 do wczoraj, więc kiedy by nie była, to daliśmy radę :D Cierpliwie muszę poczekać i już. No i biegam dziś na siku. Już chyba z 7 raz, a wypiłam dzisiaj tylko dwie kawy. A co do tych testów, może chcesz paczkę z PL z testami na jakiś czas żeby nie musieć się martwić ze zużyjesz te kupione u siebie jak są drogie?
Wlasnie ja mialam pik w piatek i klucie wtedy lewego jajnika i czuje ze na bank wtedy byla owulacja ale lekarz w srode twierdzil ze z prawego juz byla i bedzie druga z lewego wiec ja tez juz po prostu nic nie wiem. Mam testow na jakies 2 cykle. Jak sie nie uda to faktycznie lepsza opcja by byla wysylka z pl.❤❤❤ zobaczymy ile nam to zajmie ale nie wiem czemu mam takie przeczucie, że zobaczę jednak te 2 kreski w ciagu najblizszych 2 miesiecy 😅 ale jak wiadomo przeczucia bywaja mylne 🤣🤣

Do góry