B
B206
Gość
GratulacjeDziewczyny moja beta jest już
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
GratulacjeDziewczyny moja beta jest już
A zobacz na opinie czy nie pisali, że daje fałszywe kreski. Ja mam z amazon 25 testów o czułości 10 i pisali w opiniach, że dawały fałszywie dodatnie a ja z ciekawosci robilam kilka razy i wszystkie mialam negatywy. Ktos nawet pisal ze wsadzil do herbaty i wyszedl pozytywZ Amazon 10 czułość od Piku 11 dzień dzisiaj.
Dziękuję, mam nadzieję ze wszystko będzie ok, jutro mam wizytę u ginekologa z powodu plamienia, ale myślę ze to młoda ciąża i temu wyszło plamienieGratulacje![]()
Widocznie ten ktoś doczekał się małej herbatkiA zobacz na opinie czy nie pisali, że daje fałszywe kreski. Ja mam z amazon 25 testów o czułości 10 i pisali w opiniach, że dawały fałszywie dodatnie a ja z ciekawosci robilam kilka razy i wszystkie mialam negatywy. Ktos nawet pisal ze wsadzil do herbaty i wyszedl pozytyw![]()
JasneDziękuję, mam nadzieję ze wszystko będzie ok, jutro mam wizytę u ginekologa z powodu plamienia, ale myślę ze to młoda ciąża i temu wyszło plamienie![]()
A wiesz co czytałam juz przed zamówieniem i same pozytywne opinieA zobacz na opinie czy nie pisali, że daje fałszywe kreski. Ja mam z amazon 25 testów o czułości 10 i pisali w opiniach, że dawały fałszywie dodatnie a ja z ciekawosci robilam kilka razy i wszystkie mialam negatywy. Ktos nawet pisal ze wsadzil do herbaty i wyszedl pozytyw![]()
U mnie dzisiaj 29 dc. Niby 5 dni do okresu. Kusi mnie zrobienie testu, ale czekam do 6.12...obawiam się negatywu, wole chyba zobaczyć okres niz jedna kreskęJa zaczynam testownie w niedziele...ahhh to jeszcze tyyyyyle czasu![]()