L
Lebkuchen_mum
Gość
W niedziele zaczynam testować.Jutro test ?
Jutro idę na progesteron. Dam znać jaki wynik i z jakąś aktualizacją.
Do niedzieli próbuję trochę ograniczyć telefon bo niestety jestem mega uzależniona
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W niedziele zaczynam testować.Jutro test ?
Tutaj na forum dużo dziewczyn robiło i zwykle miały fałszywie pozytywny wynik.A robiła któras z was ten apteczny test z krwi BabyCheck ?
Pytam, bo własnie babska część biura rozmawia że one robiły i im wychodziły, że najlepiej zrobić jak się chce wiedzieć szybciej. Ja w takie cuda nie wierzę... Ale się nie odzywam, bo to żmijki![]()
Tak wlasnie myślałam że to bujda na resorach i wyłudzanie kasyTutaj na forum dużo dziewczyn robiło i zwykle miały fałszywie pozytywny wynik.
Tutaj na forum dużo dziewczyn robiło i zwykle miały fałszywie pozytywny wynik.
One wychodza zawsze fałszywie dodatnieA robiła któras z was ten apteczny test z krwi BabyCheck ?
Pytam, bo własnie babska część biura rozmawia że one robiły i im wychodziły, że najlepiej zrobić jak się chce wiedzieć szybciej. Ja w takie cuda nie wierzę... Ale się nie odzywam, bo to żmijki![]()