Magda 1996
Fanka BB :)
Nie robiłam minitoringuhmm okresu jeszcze nie mam, nie wiem czy nie zrobię dzisiaj testu bo na tym etapie już chyba nie musi być z porannego moczu prawda?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie robiłam minitoringuhmm okresu jeszcze nie mam, nie wiem czy nie zrobię dzisiaj testu bo na tym etapie już chyba nie musi być z porannego moczu prawda?
![]()
Podobne uczucia mi towarzyszą. Dziś ostatni dzień @ i zaraz zaczynamy działać, ale nie spodziewam się wiele po tym cyklu. Zbyt dużo stresu w ostatnim czasieChyba niedługo trzeba ruszać ze staraszkami 2022Coś mi się wydaję, ze zagrzeję tam miejsce...
ja dziś 7 dni po, więc podobnieHejU mnie też dzis 8dpo, także jedziemy na tym samym wózku
I to podbrzusze... koszmar, to samo. Trzymam kciuki
![]()
Czekam, czekam. W piątek idę na baby shower, więc chcę zrobić przed, żeby się nie łudzic patrząc na brzuszek koleżanki, a @ powinna być w sobotę. Jak mnie przyciśnie, to zrobię w środe najszybciejTeż trzymam kciuki.. za którymś razem musi się udaćtestujesz czy czekasz?
Mam wynik progesteronu.
20.05 ng więc owulacja była ładna
W takim razie czekamy czy się to rozwinie![]()
nie przepadam za negatywnymi testami@Doris3737 zależy czy przeżywasz ujemne testy ale ja bym pewnie poczekała do 12 dpo czyli 6.12 jak w ogóle Cię ujemne nie ruszają to możesz próbować szczęścia wcześniej ale nawet 6.12 nie daje pewnościja miałam 20/21 i planuje testować jutro
![]()
Też mam podwyższoną prolaktynę ale nie badałam ile. Ale jak nacisnę piers to mi mleko wyplywa kropelkami jeszczeWow! Ale ładny!
A ja sobie mówiłam, że moja 14 całkiem spokoi że może te 331 prolaktyny nie do końca przy tym wypada tak źle. No nic. Mam 6 miesięcy na intensywne leczenie w razie gdyby nie okazało się to jednorazowe. Muszę spróbować coś zrobić ze stresem bo to pewnie jest przyczyna
![]()