pannadarianna
Fanka BB :)
szczerze to ja bym już dawno nie wytrzymała. Poszłabym nawet zarazChyba jutro spróbuję. Wątpię, że coś wyjdzie ale zatestuje.
Wezme facelle paskowy podobno wylapał komus ciaze przy becie 6
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szczerze to ja bym już dawno nie wytrzymała. Poszłabym nawet zarazChyba jutro spróbuję. Wątpię, że coś wyjdzie ale zatestuje.
Wezme facelle paskowy podobno wylapał komus ciaze przy becie 6
żółty śluz to u mnie była infekcja akurat i tez mnie bolało podbrzusze bardzo…Czyli masz podobnie jak jamam też bóle jak na okres, zobaczymy co czas pokaże, u mnie śluz jest żółty raczej, ja noszę podpaski bo mam wrażenie jakbym właśnie miała okres więc dmucham na zimne
![]()
Mam ochote ale nie łudze sie nawet ze cos wyjdzie tak wczesnie. Z rana dam znac jaki wynik ale obstawiam narazie piekny negatywszczerze to ja bym już dawno nie wytrzymała. Poszłabym nawet zaraz![]()
Ja mam to samo! 6 dni do miesiączki a mnie boli bardzo podbrzusze i jajniki i czuje jakbym miała zaraz dostaćWłaśnie leżę. Już jest ok ale tak mnie boli podbrzusze jakby zaraz miało ze mnie polecieć![]()
Będę w głębokim szoku jak to nie będzie ciąża bo na prawdę cały rok bardzo mocno obserwuję swoj cykl i zapisuje wszystko w kalendarzyku i nic takiego się nie działo.
u mnie 8 dni do, tez mnie chwilami pobolewa dziśJa mam to samo! 6 dni do miesiączki a mnie boli bardzo podbrzusze i jajniki i czuje jakbym miała zaraz dostać![]()
Ciekawe u ilu z nas te bóle świadczą o 2 kreseczkachu mnie 8 dni do, tez mnie chwilami pobolewa dziś![]()
Ja. W sumie zaczęło się jeszcze przed pozytywnym testem ciążowym. Do 1 wizyty leczyłam się kapsulkami z kwasem mlekowym typu provag zeby objawy byly lżejsze. Na wizycie ginekolog dal cos na recepte. Ja cala ciaze walczylam z infekcjami niestety. Nie martw się. Ph się zmienilo plus zmiany hormonalne tak dzialajaChyba jakąś infekcje złapałam, coś mnie swędzi czasami. Któraś z was miała tak na początku? Nie wiem nawet co mogę kupić na takie rzeczy