olka11135
Fanka BB :)
Ile jesteś po owulacji?
Nie miałam monitoringu więc nie wiem. Sugerując się temperaturą i bólem no i oczywiście braku okresu obstawiam że owu była 23/24.11 czyli by wychodziło 11dpo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ile jesteś po owulacji?
Ja za ciebie też. Za kazdą z was ❤
W ogóle zastanawia mnie co się stało z cactus1, nie ma w ogóle jakby jej profilu...była chwilę na lipcówkach z tego co widziałam a potem jakby konto usunięte![]()
Testowałaś dziś?Nie miałam monitoringu więc nie wiem. Sugerując się temperaturą i bólem no i oczywiście braku okresu obstawiam że owu była 23/24.11 czyli by wychodziło 11dpo
Testowałaś dziś?
O kurczeJa nie wiem czy ona bana nie dostała bo na pewno brała udział w jakiejś wojence w innym wątku
Szkoda. Ale jeszcze jest szansaNo tak xD Biel
GratulacjeDziewczyny, chyba dobrze co? Betę też robiłam oczywiście - dwa razy. Ostatnio Was się pytałam ile razy robilyscie betę i nie będę więcej robić, bo będę schizowaćOkres powinnam była dostać 29 listopada. Mam cykle 31-32 dniowe.
Mam nadzieję, że będzie dobrze... Wizytę u ginekologa mam 21 grudnia, tyle czasu jeszcze
Zobacz załącznik 1343367
Wygląda na to, że ciąża na bankDziewczyny, chyba dobrze co? Betę też robiłam oczywiście - dwa razy. Ostatnio Was się pytałam ile razy robilyscie betę i nie będę więcej robić, bo będę schizowaćOkres powinnam była dostać 29 listopada. Mam cykle 31-32 dniowe.
Mam nadzieję, że będzie dobrze... Wizytę u ginekologa mam 21 grudnia, tyle czasu jeszcze
Zobacz załącznik 1343367
Dziękuję! Teraz tylko wytrzymać do wizyty u ginekologa i przestać zadręczać się myślami. Co w moim przypadku nie jest łatweWygląda na to, że ciąża na bank![]()