pannadarianna
Fanka BB :)
Jak tam wam mija sobotnie popołudnie? U mnie masakra. Zero chęci do życia, mecze się przy głupim starciu kurzy. Do tego cały czas czuje zmęczenie. Kłuje mnie podbrzusze. Chyba zaraz się poloze spać 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To mi gdzieś myknęłoWstawiałam zdjęcie![]()
Dzisiaj też na teście pik. Zrobię jeszcze wieczorem.To mi gdzieś myknęło![]()
Mi się nieraz 2 dni utrzymywałDzisiaj też na teście pik. Zrobię jeszcze wieczorem.
Otóż to...mały kawaler plus stary. U mnie ten sam zestawU mnie porządek po sprzątaniu to rzecz względnaWchodzi mały kawaler na parkiet +stary i zastanawiam się po co wgl ja sprzątam w tym domu
![]()
A co to może być? Mam w sumie tak odkąd karmiłam piersią. Skończyłam 6 miesięcy temu i cały czas mam coś. Wygląda identycznie jak pokarm tylko jest go kilka kropli i tyle.To nie koniecznie oznacza podwyższoną prolaktynę.
Tak robiłamRobiłaś w końcu test?![]()
U mnie zwykle tylko jeden dzień był pik, dlatego dziwie się, że dzisiaj jest na kolejnym teścieMi się nieraz 2 dni utrzymywał![]()
Mnie strasznie boli podbrzusze dzisiaj. Nie mam na nic siły, bo dość wcześnie wstałam, żeby przed pracą męża jeszcze się starać (ze względu na wczorajszy pik), ale bez sensu wstawałam tak wcześnie, bo o 10 już był w domuJak tam wam mija sobotnie popołudnie? U mnie masakra. Zero chęci do życia, mecze się przy głupim starciu kurzy. Do tego cały czas czuje zmęczenie. Kłuje mnie podbrzusze. Chyba zaraz się poloze spać![]()
ach te dzieciMnie strasznie boli podbrzusze dzisiaj. Nie mam na nic siły, bo dość wcześnie wstałam, żeby przed pracą męża jeszcze się starać (ze względu na wczorajszy pik), ale bez sensu wstawałam tak wcześnie, bo o 10 już był w domu![]()
Miałam w planach sprzątanie, ale mi się odechciało jak trochę ogarnęłam i moje dziecko zaraz bałagan zrobiło na nowo.