pannadarianna
Fanka BB :)
No ja tez nigdy ich wcześniej nje widziałam. A clearblue miałam tygodniowyPierwsze widze.
Generalnie clearblue tych z samą 1 linią pionową nie polecam
Chciałam wczoraj kupić inne clearblue ale same cyfrowe mieli..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja tez nigdy ich wcześniej nje widziałam. A clearblue miałam tygodniowyPierwsze widze.
Generalnie clearblue tych z samą 1 linią pionową nie polecam
Chciałam wczoraj kupić inne clearblue ale same cyfrowe mieli..
Mi przy becie prawie 2 tysiące, testy 25 ledwo wychodziły, więc najlepiej robić 10.Mąż mój bardzo nie lubi jak się zamartwiam białymi testami i zawsze daje mi mega nadzieje ze to za wcześnie na testowanie. I może ma racjeten test jest o czułości 25…
dajesz nadzieje babeczko!Mi przy becie prawie 2 tysiące, testy 25 ledwo wychodziły, więc najlepiej robić 10.
oj nie mam pojęcia ale czekaj, sprawdzę ile moje mająSprawdziłam czułość moich testów owulacyjnych. Mają czułość 20, to mało czy dużo jak na testy owu? Wiecie może?
Moje teraz miały 25 a wcześniejsze 10 ale oba pokazały pik jako bordowe mocne krechySprawdziłam czułość moich testów owulacyjnych. Mają czułość 20, to mało czy dużo jak na testy owu? Wiecie może?
Sprawdziłam czułość moich testów owulacyjnych. Mają czułość 20, to mało czy dużo jak na testy owu? Wiecie może?