• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Niewiarygodne jest dla mnie ze czasami brodawki w początkach karmienia bolały. A przecież nie miał zębów 😂 teraz potrafi mnie ugryźć do krwi a w sumie nie boli to jakos tragicznie 😂
U mnie to samo 🤣 Tylko mój wampirek nie gryzie teraz póki co do krwi ale zdarzaly mu się takie epizody wcześniej 😉 O dziwo teraz spokój a ma prawie 13 zębów więc jestem w szoku 😅 Kasiu a powiedz mi jak długo planujesz jeszcze karmić? Masz jakieś ramy czasowe uzależnione od ciąży?

U mnie to samo 🤣 Tylko mój wampirek nie gryzie teraz póki co do krwi ale zdarzaly mu się takie epizody wcześniej 😉 O dziwo teraz spokój a ma prawie 13 zębów więc jestem w szoku 😅 Kasiu a powiedz mi jak długo planujesz jeszcze karmić? Masz jakieś ramy czasowe uzależnione od ciąży?
Sama nie wiem. Przed dzieckiem karmienie wydawało mi się okropne i odrzucające a pokochałam to i dopóki ja będę się z tym czuła ok i Synek tez to będę kontynuować.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry