olka11135
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 13443027 dzień po owulacji, słaby wynik?
Poniżej 10 przyjmuje się że owulacji raczej nie było
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zobacz załącznik 13443027 dzień po owulacji, słaby wynik?
Ja po teście poszłam od razu na betę (nie wierzyłam w test bo gin powiedziała że w tym cyklu nie ma owulacji) i po wyniku tego samego dnia mu powiedzialamA ja mam pytanie z innej beczki - do dziewczyny które już były w ciąży- na jakim etapie powiedziałyście swoim partnerom o ciąży? I w jaki sposób? Zaraz po teście czy robiłyście betę dla potwierdzenia albo wogole dopiero po wizycie u lekarza ? Przygotowywalyscie coś specjalnego ? Czy tak po prostu?![]()
Po teście do niego zadzwoniłam. W obu ciążach.A ja mam pytanie z innej beczki - do dziewczyny które już były w ciąży- na jakim etapie powiedziałyście swoim partnerom o ciąży? I w jaki sposób? Zaraz po teście czy robiłyście betę dla potwierdzenia albo wogole dopiero po wizycie u lekarza ? Przygotowywalyscie coś specjalnego ? Czy tak po prostu?![]()
Powiem jeszcze raz bo widze ze trzeba kilka razyRozumiem oczywiście, tylko nie wiem czy nawet przy becie 5 byłyby objawy ciąży
kochana, a nie uważasz ze trochę za emocjonalnie reagujesz? Nikt nic złego Ci nie powiedziałRety zrobiła się tutaj tak toksyczna atmosfera a przynajmniej względem mnie, że podziękuję za udział.
Tylko jak to przeżyje mój idol troll...przykre.
Może wpadnę z wynikiem końcem tygodnia...ciao![]()