pannadarianna
Fanka BB :)
Gdyby nie wyszło w tym cyklu, to w następnym będę bezustannie puszczała relaksacyjną muzykę trzymając głośniczek przy podbrzuszuPrzypominam, że plemniki w sprzyjających warunkach mogą się czaić nawet 7 dni![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gdyby nie wyszło w tym cyklu, to w następnym będę bezustannie puszczała relaksacyjną muzykę trzymając głośniczek przy podbrzuszuPrzypominam, że plemniki w sprzyjających warunkach mogą się czaić nawet 7 dni![]()
O matko robisz nadzieje hahahaPrzypominam, że plemniki w sprzyjających warunkach mogą się czaić nawet 7 dni![]()
Nie żeby od razu obserwowanaZabrzmiało jakbym była obserwowana, hahahaNo spróbuje
Zobaczymy co z tego wyniknie :>
Smieje sie tylkoNie żeby od razu obserwowanaale serio już dłuższy czas jak czytam, co piszesz, to tak mi się tli, że coś jest na rzeczy. Szczegółów bym Ci nie podała, ale taki właśnie mam ogólny zarys Twojej sytuacji
![]()
Trzymam kciuki <3Mi dziś ustały wszystkie objawy, a od piątku miałam bóle w podbrzuszu i wysoko szyjkę. A dziś już jest niskoa zapisałam się na betę już... Ehhh -, -
Mi dziś ustały wszystkie objawy, a od piątku miałam bóle w podbrzuszu i wysoko szyjkę. A dziś już jest niskoa zapisałam się na betę już... Ehhh -, -
3mam mocno kciuki za Ciebie! Ja tam widzę kreseczkęNie chcę tego pisać, bo przecież ta moja kreska to może być testowa i totalny fejk. Ale mi wszystko totalnie ustało. Jeszcze wczoraj test był biały jak śnieg, żadnego cienia nawet po 24h. Jedynie temperatura jest cały czas podwyższona no i ja mam szyjkę w mojej ocenie wysoko. Ale to w mojej, bo ja się nie znam na tym kompletnie i może wcale wysoko nie jest![]()
Bierzesz już ten niepokalanek?O matko robisz nadzieje hahahaniech ta prolaktyna będzie tylko winna i w końcu pyknie
![]()