• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Mi dziś ustały wszystkie objawy, a od piątku miałam bóle w podbrzuszu i wysoko szyjkę. A dziś już jest nisko :( a zapisałam się na betę już... Ehhh -, -

Nie chcę tego pisać, bo przecież ta moja kreska to może być testowa i totalny fejk. Ale mi wszystko totalnie ustało. Jeszcze wczoraj test był biały jak śnieg, żadnego cienia nawet po 24h. Jedynie temperatura jest cały czas podwyższona no i ja mam szyjkę w mojej ocenie wysoko. Ale to w mojej, bo ja się nie znam na tym kompletnie i może wcale wysoko nie jest ;)

Nie chcę tego pisać, bo przecież ta moja kreska to może być testowa i totalny fejk. Ale mi wszystko totalnie ustało. Jeszcze wczoraj test był biały jak śnieg, żadnego cienia nawet po 24h. Jedynie temperatura jest cały czas podwyższona no i ja mam szyjkę w mojej ocenie wysoko. Ale to w mojej, bo ja się nie znam na tym kompletnie i może wcale wysoko nie jest ;)
3mam mocno kciuki za Ciebie! Ja tam widzę kreseczkę:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry