pannadarianna
Fanka BB :)
Hej, miło Cię poznaćhej
Mam na imię Ania i mam 23 lata. Razem z mężem staramy się o pierwszego dzidziusia. Aktualnie jest to nasz 11 miesiąc starań, ale drugi cykl trwajacy 50 dni…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej, miło Cię poznaćhej
Mam na imię Ania i mam 23 lata. Razem z mężem staramy się o pierwszego dzidziusia. Aktualnie jest to nasz 11 miesiąc starań, ale drugi cykl trwajacy 50 dni…
Witaj i rozgość się na chwilęhej
Mi wreszcie też przylazlau mnie właśnie przyszła wstrętna @ a z nią morze łez![]()
Jutro rano będę robić test, ale dzisiaj zaczęło mnie pobolewa podbrzusze wiec to chyba jednak na @.Hej, miło Cię poznaćTylko nie zagrzej tu miejsca za długo
![]()
Zazwyczaj mam cykle 35-37 dni. Poprzedni cykl mi się wydłużył do 50 dni. Po wizycie u ginekologa lekarz nie stwierdził żadnych nieprawidłowości, badania wyszły wszystko poprawnie. Myślałam, ze to jednorazowa sytuacja niestety dzisiaj już mija 49 dzień cyklu, a testy owulacyjne zaczęły wychodzić pozytywne 35-36 dc.Witaj i rozgość się na chwilęzawsze masz takie długie cykle?
Czuję się jakbyśmy brały udział w jakiejś loteriiIle jutro babek testuje!!!! Musi coś być![]()
Moje cykle też zaczęły się wydłużać a nie miałam takichZazwyczaj mam cykle 35-37 dni. Poprzedni cykl mi się wydłużył do 50 dni. Po wizycie u ginekologa lekarz nie stwierdził żadnych nieprawidłowości, badania wyszły wszystko poprawnie. Myślałam, ze to jednorazowa sytuacja niestety dzisiaj już mija 49 dzień cyklu, a testy owulacyjne zaczęły wychodzić pozytywne 35-36 dc.
Hej Aniuhej
Ja również, ale mam jakieś złe przeczucieHeh, jutro ciekawy poranek się zapowiadamelduję się koło 6
![]()