olka11135
Fanka BB :)
o matko nie pamiętam kiedy ostatni raz robiłam, chyba 8 mc tenu ? Nie wiem... znalazłam 2 opakowania hahaha i stwierdziłam aaa sikne a co mi tam
![]()
Noo ja już potem to z ciekawości robiłam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
o matko nie pamiętam kiedy ostatni raz robiłam, chyba 8 mc tenu ? Nie wiem... znalazłam 2 opakowania hahaha i stwierdziłam aaa sikne a co mi tam
![]()
Hej dziewczyny, odebrałam dziś kolejny wynik bety.
21.10 - 1006
23.10 - 1317 (wzrost o 30,9%)
25.10 - 1946 (wzrost o 47,8%)
Chyba jednak się rozkręca. Rozmawiałam z ginekologiem to mówił, że może potrzebuje dłuższego rozbieguhehe czekam jeszcze na wiadomość od mojej gin.
Dziękuję ślicznieTrzymam kciuki!
No mi te z rossmanna tez takie ciemne wychodza zawsze…Coś chyba za prędkoNoo ja już potem to z ciekawości robiłamale ... u mnie nie jest wszystko dobrze więc może to nie wina testów
niemniej jednak teraz kupiłam horien medical i zobaczymy czy się to pokryje z temperaturą i monitoringiem u ginekologa
Trzymam dalej kciuki, sprawdzasz za dwa dni?Hej dziewczyny, odebrałam dziś kolejny wynik bety.
21.10 - 1006
23.10 - 1317 (wzrost o 30,9%)
25.10 - 1946 (wzrost o 47,8%)
Chyba jednak się rozkręca. Rozmawiałam z ginekologiem to mówił, że może potrzebuje dłuższego rozbieguhehe czekam jeszcze na wiadomość od mojej gin.
Na razie czekam na wiadomość od mojej ginTrzymam dalej kciuki, sprawdzasz za dwa dni?
Nie.A korzystała któraś z Was z testów owu dual badających nie tylko LH ale i estrogeny?